Deloraine a Klíč na Špilberku
KONCERT / Hudba – Worldmusic

Deloraine a Klíč na Špilberku

středa 10. července od 18:00
Letní kino Špilberk, Brno
Vstupenky
Cena 500
prodej do 10. července
do zdražení 12 dní

O akci

Paganfolková skupina Deloraine zahraje velkou letní show na Špilberku i s novou posilou na didgeridoo z legendární Omnia. Deloraine zahrají plný dvouhodinový a dlouhý koncert, ve kterém uslyšíte všechny důležité skladby od kultovních písní jako Zaklínač, Lazare nebo Yennefer, přes vše důležité z alba Srdce z kamene, jako je Ostara, Nilfgaard nebo Ragnarok až po žhavou současnost Sabatu a dalších zcela nových písní z připravovaného nového alba Deloraine. Vše doprovodí rohatá vědma z klipu Ragnarok, Cernunnos, pohanské rituály, velká ohnivá show a pohanské tanečnice. Bude se tančit, bude se zpívat a bude to divoké.

Legendární skupina Klíč má na kontě více než tisíce odehraných koncertů a festivalových vystoupení a také devět profilových – převážně autorských – hudebních alb. Dá se s potěšením říci i to, že některé písně skupiny KLÍČ zcela zlidověly u všech letních ohňů.
Kapela během svojí existence získala i mnohá významná hudební ocenění a asi největším úspěchem této hudební formace je nepochybně to, že jedna z jejích nejznámějších skladeb – píseň „Omnia vincit amor“ – byla v roce 2000 ve velké anketě Českého rozhlasu nazvané „Zlatý tucet“ hlasy diváků a posluchačů zařazena mezi dvanáct nejoblíbenějších folkových písní 20. století…

Medovina, pivo i jiné alkoholy samozřejmě potečou proudem.

PLÁN VEČERA:
16:45 otevření vstupu
18:00 Klíč
20:00 Deloraine
VSTUPENKY:
Lístky v předprodeji na portálu Smsticket.cz
Cena v předprodeji  do 31.5. MÁJOVÁ SLEVA -  500,- Kč
Cena v předprodeji  OD 31.5.  -  550,- Kč
Cena na místě v den konání akce - 650,- Kč

Vystupující

Deloraine (CZ) – web / web / fb / soundcloud / bandzone / insta / youtube / Spotify Klíč (CZ) – web / fb / youtube