Předprodej byl ukončen

Tomík na cestách – Afrika s tuktukem
PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Tomík na cestách – Afrika s tuktukem

pátek 31. května od 18:30
Pohostinství Starojická Lhota, Starý Jičín

O akci

Po úspěch přednášky o cestě z Thajska nás čeká další a to o dobrodružství v Africe.

Tuktuk je Tomíkova oblíbená tříkolka, se kterou rád brázdí svět. Na cestě dlouhé 9000 km za 111 dní s ní projel barevnou Jihoafrickou republiku, Botswanu plnou zvířat, Zambii s Viktoriiny vodopády, nejtěžší Zambii, veselou Malawi, obrovskou a domorodými kmeny posetou Tanzánii až nakonec dorazil do Ugandy, kde vozítko zaparkoval, aby za dva roky pokračoval na cestě dále domů. 
 Tomáš Vejmola vám s humorem, s jistou nadsázkou a hlavně mile rád povypráví mnoho barvitých historek doprovázených krásnými, nejen dronovými záběry.

  Bláznivý příběh, plný neuvěřitelných zážitků, které Tomíka a jeho parťáka a zároveň kameramana Davida na cestě potkaly! 

Tuktuk je Tomíkova oblíbená tříkolka, se kterou rád brázdí svět. Na cestě dlouhé 9000 km za 111 dní s ní projel barevnou Jihoafrickou republikou, Botswanou plnou zvířat, Zambii s Viktoriini vodopády, přes nejtěžší Zambii, veselou Malawi, obrovskou a domorodými kmeny posetou Tanzánii až nakonec dorazil do Ugandy, kde vozítko zaparkoval, aby za dva roky pokračoval na cestě dále domů.Bláznivý příběh, plný neuvěřitelných zážitků, které Tomíka a jeho parťáka a zároveň kameramana Davida na cestě potkali! Jak se řídí tuktuk v Africe? Jak žijí dnešní domorodé kmeny? Co vše se tam jí? A co malárie? Mnoho barvitých historek doprovázené krásnými, nejen dronovými záběry, Vám Tomík s humorem a jistou nadsázkou mile rád povypráví. Smích a napětí je provázen po celou dobu přednášky.

Další akce pořadatele

Hudební Lhota - Hospodský bordel, Lucie Redlová a Zuzi - 10. srpna od 15:00, Pohostinství Starojická Lhota, Starý Jičín

Pořadatel

Pohostinství Starojická Lhota