Předprodej je momentálně pozastaven, čekáme na nový termín.

Steve Lichtag, KROTITEL ŽRALOKŮ
KINO / PROJEKCE / PŘEDNÁŠKA / SETKÁNÍ / MEETING / SHOW / VYSTOUPENÍ / Cestování / Outdoor / Charita / Dobročinnost / Osobní rozvoj / Vzdělávání / Zájmy / Hobby

Steve Lichtag, KROTITEL ŽRALOKŮ

úterý 11. června od 17:00
Kino - Bio Central, Hradec Králové

O akci

Připravte se na nezapomenutelnou cestu do světa odvahy a dobrodružství! Přijměte naše pozvání na besedu s nebojácným krotitelem žraloků, Stevem Lichtagem, která se koná v úterý 11. června od 17:00 v kině Bio Central na Třídě Karla IV. v Hradci Králové.

~~~

Steve Lichtag, známý svou neuvěřitelnou odvahou, se s vámi podělí o své zážitky a příběhy z doby, kdy se potápěl bez ochranné mříže mezi nebezpečnými bílými žraloky. Podejte ruku potápěči, dokud ji ještě má, a zažijte adrenalinový náboj, který vám zrychlí tep!

~~~

Co vede člověka k takovému riskantnímu chování? Je to odvaha, bláznovství, nebo snad touha po adrenalinu? Objevte odpovědi na tyto otázky během besedy s tímto neuvěřitelným dobrodruhem.

~~~

Steve Lichtag není pouze krotitelem žraloků, ale je také vystudovaný herec, učitel, filmař, spisovatel a držitel 60 ocenění. Poslechněte si jeho fascinující příběhy o setkáních pod hladinou a nechte se inspirovat k odvážným činům ve vašem vlastním životě.

~~~

Na besedě také zahraje hudební duo Two Doooo (Irena Podlásková a Míra Eisenvort). Two Doooo kombinuje hru na australské didgeridoo se zpěvem.

~~~

Těšíme se na Vás!

~~~

Vstupné je 250 Kč v předprodeji a 350 Kč na místě. Vstupenky lze předem zakoupit přes vstupenkový portál smsticket.
Cena vstupenky je jednotná. Vstupenky jsou bez místenky. Diváci s předkoupenou vstupenkou budou usazeni přednostně.

~~~

Akci podpořil Královéhradecký kraj.

~~~

Po povídání se Stevem Lichtagem využijte možnosti noční prohlídky Hradce Králové s architektem Gočárem. - Noční prohlídka Hradce králové

 

Vystupující

Steve Lichtag (CZ) - web

Pořadatel