SUHR Offline Praha: Psychologické bezpečí ve firmě
SETKÁNÍ / MEETING / WORKSHOP / LEKCE / Vzdělávání

SUHR Offline Praha: Psychologické bezpečí ve firmě

pondělí 12. srpna od 17:30
Hedepy, Praha
Vstupenky
Cena 290
prodej do 12. srpna

O akci

Během pražského SUHR offline setkání nás čeká praktická přednáška a následně diskusní kroužky facilitované dvěmi psychoterapeutkami a koučkou.

Dozvíme se více o psychologickém bezpečí z pohledu zaměstnance a jaké to má dopady na jeho fungování, proč je důležité se tématem zabývat a jak v týmech psychologické bezpečí pěstovat. Nahlédneme také pod pokličku wellbeingu. 

A kdo bude přednášet? Zkušené profesionálky Barbora Janurová, Barbara Kašparovská a Dagmar Pechová, které nám předají spoustu tipy a triků z praxe.

 

Společně se zaměříme na následující: 

  • Co je to psychologické bezpečí v týmu a proč se mu věnovat.
  • Jaké má dopady absence psychologického bezpečí v týmu.
  • Jak zjistit úroveň psychologického bezpečí v týmu.
  • Jak kultivovat psychologické bezpečí jako nadřízený/á, ale i jako kolega/kolegyně.
  • Vliv pocitu bezpečí vs. prožívání ohrožení na fungování člověka ve firmě
  • Jak na snížení stresové zátěže

 

Barbora Janurová

Je lektorka, trenérka, koučka a konzultantka se zaměřením na osobní a profesní rozvoj. Přes deset let pomáhá lidem a týmům rozvíjet jejich dovednosti. Aktuálně rozvíjí a vzdělá zaměstnance, primárně manažery, v Seznam.cz. Je autorka blogu o osobním rozvoji Malé velké myšlenky a její texty najdete i na Welcome to the Jungle.

Barbara Kašparovská

Barbora je psycholožka a psychoterapeutka. Svoji profesní dráhu zahájila jako HR konzultantka a pracovní psycholožka v personální agentuře, pět let působila v oblasti řízení lidských zdrojů v automotive na různých pozicích - od běžné personální agendy přes HR management, HR strategii až k řízení projektů. V současné době má vlastní psychoterapeutickou praxi, kde se svými klienty řeší mimo jiné i témata jako je zvládání stresu, work-life balance, syndrom vyhoření a vztahy na pracovišti.

Dagmar Pechová

Zastávala řadu pozic ve středním a vyšším managementu v různorodých oblastech. Během své praxe kladla významný důraz na individuální práci s motivací podřízených a na vytváření pro nich vhodného pracovního prostředí. Zaměřuje se na práci s manažery. Vede týmové koučování a workshopy cílené na zvyšování dovedností managementu, měření motivace týmů, sladění zaměstnanců s vizí společnosti, prohloubení komunikace mezi jednotlivými členy týmu, a provází společnosti transformačními procesy. V neposlední řadě má expertizu v oblasti well-being a v práci se stresem. Kromě řady výcviků v koučování absolvovala psychologii v rámci celoživotního vzdělávání na PVŠPS a nyní je frekventantkou Daseinsanalytického sebezkušenostního psychoterapeutického výcviku. Provozuje v Praze soukromou terapeutickou praxi a je aktivní terapeutkou v HEDEPY.

 

 

Více informací

Offline setkání se bude konat v kancelářích Hedepy v Praze.

Adresa:

V tišině 474/3, 160 00 Praha 6 - Bubeneč, Česko

Délka trvání:

2 - 3 hodiny včetně diskuze a networkingu

Dorazte na 17:30, v 18:00 začnou přednášky :-)