Předprodej byl ukončen

Promítání a beseda, na které neMUSÍŠ?!
KINO / PROJEKCE / PŘEDNÁŠKA / Zdraví / Životní styl

Promítání a beseda, na které neMUSÍŠ?!

úterý 11. června od 18:00
Impact Hub, Brno

O akci

PRVNÍ NEVYHASNI BRNĚNSKÁ AKCE JE TADY!

Kolikrát jste si za poslední týden řekli, že něco musíte? Máte pocit, že je toho na vás hodně, ale cesta ven se hledá těžko?

Žijeme v době, kdy jsme každodenně nuceni zpracovávat extrémní množství informací. Sociální sítě nám nabízí vhled do životů ostatních - a my máme tendence se srovnávat a dohánět. Často jsme schopni jet tak dlouho, dokud nás nezastaví naše vlastní tělo. Dokud třeba nevyhasneme. Třeba i na několik měsíců.

Nezisková organizace Nevyhasni a projekt Musíš? se spojili, aby přiblížili tematiku přetíženosti mladých lidí a syndromu vyhoření. Do problematiky vás uvede krátkometrážní dokument “Musíš?”. Ten následně doplní komentář psycholožky a psychoterapeutky Terezy Hruškové a panelová diskuze. V panelové diskuzi si následně bude povídat, krom Terezy Hruškové, protagonista filmu Milan Straka a Zuzana Hanáčková, kterou vlastní vyhoření přivedlo k dobrovolnictví v Nevyhasni. Celým programem vás provede Alvin Korčak český influencer na témata cirkulární ekonomiky a minimalismu.

Tak dorazte! 11. června v 18:00 do Impact HUB.

Pořadatel