MAOK - Nový den
KONCERT / Hudba – Ambient, Spirituální, Worldmusic

MAOK - Nový den

středa 11. září od 19:00
Novoměstská radnice, Praha
Vstupenky
od 690 do 1 920 Zobrazit ceny
prodej do 11. září

Základní vstupenka

Vstupenka pro jednu osobu 690 Kč

Základní cena 690 Kč Koupit

Vstupenka pro dva

Vstupenka pro dvě osoby - 640 Kč / os.

Základní cena 1 280 Kč Koupit

Vstupenka pro tři

Vstupenka pro tři osoby - 640 Kč / os.

Základní cena 1 920 Kč

O akci

Zveme vás na tradiční zářijový koncert slovenského hudebníka Maoka ve velkém sále Novoměstské radnice v centru Prahy. Přijďte prožít večer nabitý nádhernou atmosférou a hudbou, která hýčká, hladí na duši a léčí.
Těšíme se na vás!

Vystupující

Maok (SK) – web

Více informací

🎹🎸 Maok je fenomenální hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel a člověk, jehož životní součástí a nejvýraznější složkou sebevyjádření je hudba. Jeho jedinečný styl je ve snivých až mysticky laděných skladbách lehko rozpoznatelný i bez toho, že byste znali konkrétní skladbu. Je vyhledávaným a pravidelným hostem na mezinárodních festivalech a také tvůrcem filmové hudby (např. ve filmu Bathory Juraje Jakubiska, filmu Civilizace Petra Horkého a Miroslava Bárty a nespočet filmů o přírodě...). Maokova hudba vyjadřuje celé spektrum nejniternějších pocitů a nálad člověka, čímž se dotýká něčeho, co je ukryto v nitru každého z nás.

Napsali jste nám:

🌟 🌟 "Včera jsem byla na Vašem koncertu v Praze. Bylo to dechberoucí. V půlce koncertu se mi úplně vypnul čas v hlavě. Totálně mne nadchnul ten kovový nástroj co z dálky vypadal jako plechovky od Coca Coly a celé nasvícení pódia. Ta modrá a červená světla. Úchvatné. Úplně boží a celý zážitek doplňující byla ta mihotavá zelená světýlka na stěně." Šárka

🌟 🌟 "Tato hudba léčí vše. Poslouchám ji denodenně a meditace s Maokovou muzičkou to se nedá ani popsat. Jedním slovem extáze a trans..."