Fashion Glam Olomouc - módní přehlídka a party
SHOW / VYSTOUPENÍ / Jiné

Fashion Glam Olomouc - módní přehlídka a party

sobota 28. září od 18:00
NH Collection Congress, Olomouc
Vstupenky
od 799 do 2 999 Zobrazit ceny
prodej do 27. září

Přízemí - Stoly

VIP vstupenka zahrnuje welcome drink, sezení u stolu v blízkosti mola, občerstvení u stolu - večeře ve španělském stylu, prosecco, víno, voda, káva, vstup na after party

Základní cena 2 999 Kč

Přízemí - Zóna I

Vstupenka zahrnuje welcome drink, sezeni v řade 1.-2., vstup na after party

Základní cena 1 199 Kč

Přízemí - Zóna II

Vstupenka zahrnuje welcome drink, sezení v řadě 3.-8. vstup na after party

Základní cena 999 Kč

Balkon - Stání

Vstupenka zahrnuje welcome drink, stání na balkóně, vstup na after party

Základní cena 799 Kč

O akci

Exkluzivní módní večer pod záštitou Nikol Švantnerová - Česká Miss 2015 přináší módní přehlídky českých návrhářů i zahraničních značek. Představíme autorské kolekce ateliéru PONER, DEBBIE BROWN, MIROSLAV MICHAEL KNOT a CAXA by Blanka Kaksová, dále francouzské spodní prádlo SIMONE PERELE, volnočasovou módu HIGH STYLE FASHION  a zimní sportovní módu SKIMAX

V programu vystoupí úžastná Elizabeth Kopecká a na mole uvidíte elitní české i slovenské modelky a finalistky soutěží krásy: Natálie Kočendová, Tereza Budková, Julie Hojdyzsová, Kristýna Schicková, Nikola Uhlířová, Simona Kuklová, Mirka Pikolová a samozřejmně tvář a organizátorka akce Nikol Švantnerová. Modelky líčí YSL beauty - Patricie Nespurki, Michaela Ohemová a Pavel Kortan. Češe team Veroniky Staré. 

Všechny vstupenky jsou slosovatelné a výhrou je autorský šperk od hlavního partnera akce šperky KORBIČKA v hodnotě 20.000 Kč. Moderuje Gábina Partyšová. 

Po akci následuje after party ve foyer a na terase NH Collection hotelu, který si připravil vybrané pokrmy ve stylu španělských tapas a osvěžující koktjely. 

Program:

17.30 vstup - aperitivo ve foyer a na terase, focení

19.00 slavnostní zahájení 

19.30 první blok přehlídek 

20.30 přestávka

21.00 druhý blok přehlídek - losování výhry

22.00 after party DJ Domez

Změna programu vyhrazena. Partnery akce jsou GEMO, šperky Korbička, klenotnictví Fr. Hanák, Vlasová klinika, Polandia estate, Neo beauty clinic, foto Navara, CarTec Olomouc, sportovní centrum Omega, optika Flora, cestovatelský portál Worldee, NH Collection hotel Olomouc, YSL beauty a další. 

Více informací

www.fashionglamolomouc.cz