Předprodej byl ukončen

ART večer - Namaluj si vlastní abstraktní obraz
WORKSHOP / LEKCE / Umění – Výtvarné

ART večer - Namaluj si vlastní abstraktní obraz

čtvrtek 20. června od 17:00
Sdílený Ateliér, Pardubice

O akci

Přijď se s námi zastavit, načerpat skvělou energii a na chvíli se ponořit do uměleckého světa.

Vůbec nevadí, pokud s malováním nemáš žádné zkušenosti, se vším ti ráda pomůžu. Jedná se o odpočinkový večer, takže nemusíš mít strach, nikdo tě tu hodnotit nebude.

Jak to celé bude probíhat?

Malovat budeme na desky o rozměru 40 x 50 cm.
Večer bude zaměřený na abstraktní malování, doplněné o strukturu, která bude na obrazech předem připravená, abychom vše krásně stihli.

Po příchodu si budeš moct vybrat z několika variant podle toho, která struktura ti nejvíc sedne. K dispozici budou i čisté desky pro případ, že by někdo strukturu v obrazu mít nechtěl.

Ukážu ti techniky a postupy, které ráda využívám a bude jen a jen na tobě, zda se jich budeš chtít držet, nebo si zvolíš vlastní cestu.
Po úplném zaschnutí ti obraz zabalím a odneseš si ho domů.

Začátek akce bude v 17 hodin, ale je možné přijít o něco dříve a dát si čas na nalazení, výběr předlohy, uvelebení a třeba i něco dobrého. V průběhu celé akce bude připravené drobné občerstvení, přípitek, káva, nealko nápoje a bude prostor na kreativní přestávky. 

K dispozici budou zástěry, přesto doporučuju si raději vzít něco, co si můžeš lehce ušpinit.

Vše proběhne v kouzelných prostorech Sdíleného ateliéru, kde na tebe dýchne atmosféra tohohle dokonalýho místa, to ti slibuju! 

Pořadatel