Předprodej byl ukončen

Zeppelinians ( Led Zeppelin Tribute)
KONCERT / Hudba – Rock

Zeppelinians ( Led Zeppelin Tribute)

pátek 5. července od 20:00
Southock Rock Café, Jablunkov

O akci

Zeppelinians se stali synonymem pro autentické přednesení klasických písní LED ZEPPELIN, přinášející živou a věrnou hudební zkušenost, která osloví jak dlouholeté fanoušky, tak i nové posluchače. Každé vystoupení Zeppelinians je nejen hudebním zážitkem, ale i vizuálním představením, které přináší dojem skutečného koncertu LED ZEPPELIN.

Kapela je známá svou věrností originálním aranžím a zvuku, což oceňují fanoušci po celé Evropě. Jejich koncerty jsou oslavou hudebního odkazu jedné z nejvlivnějších rockových kapel všech dob. Výkon zpěváka Maksymiliana Kwapieńa je často přirovnáván k legendárnímu Robertu Plantovi, což dává fanouškům jedinečnou příležitost zažít autentický zvuk a atmosféru LED ZEPPELIN.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost prožít nezapomenutelný večer s hudbou, která definovala celou generaci. Přijďte a staňte se součástí této rockové události roku!

 Zeppelinians jsou v současnosti považováni za jednu z nejlepších tribute kapel v Evropě.

Zveme vás na představení, které trvá přes dvě hodiny, plné vášně a neuvěřitelné energie. Pokud jste fanoušky Led Zeppelin, nemůžete si to nechat ujít.

Další akce pořadatele

BIJOUTERRIER - 9. února od 20:00, Southock Rock Café, Jablunkov

PRO-PAIN, SKINLAB, SHAARK - 16. listopadu od 20:00, Southock Rock Café, Jablunkov

Clash Of Thrash Tour: TANKARD, DEFIANCE, ACCUSER, SHAARK - 27.3.2025 od 20:00, Southock Rock Café, Jablunkov

SPARK Party – Festival Of Madness - 5. října od 18:00, Southock Rock Café, Jablunkov