Dny zázraků a přání - koncert
KONCERT / Hudba – Klasika / Charita / Dobročinnost

Dny zázraků a přání - koncert

úterý 10. prosince od 19:00
Městské divadlo, Znojmo
Vstupenky
Cena 399 Zobrazit ceny
prodej do 10. prosince

Přízemí

Základní cena 399 Kč

Přízemí - lóže

Základní cena 399 Kč

Balkón

Základní cena 399 Kč

Balkón - lóže

Základní cena 399 Kč

Balkón - stání

Základní cena 399 Kč

ZTP/P

Základní cena 399 Kč

O akci

II. ročník charitativního koncertu Věznice Znojmo pro Nadační fond "Kapka naděje" je událostí, která spojuje hudbu s dobrými skutky. Tento koncert se koná v nádherném prostředí Městského divadla ve Znojmě, a je zaměřen na podporu Nadačního fondu "Kapka naděje", který pomáhá nemocným dětem a jejich rodinám.

Charitativní koncert organizuje ředitelka Věznice Znojmo plk. Mgr. Lenka Smutná ve spolupráci s vedením

věznice a umělci pod hlavičkou Opera Stars. Na koncertě vystoupí tenor Martin Vrba, sopranistka Nikol Turoňová, mezosopranistka Martina Kejzlarová, Duo Divine a Iris, kdy se tito umělci rozhodli podpořit tuto iniciativu.

Nadační fond "Kapka naděje" byl založen s cílem podporovat dětská oddělení nemocnic, zvláště ty, které se zaměřují na léčbu onkologických onemocnění. Fond zajišťuje financování moderního vybavení, podporuje vědecký výzkum a zajišťuje psychosociální podporu pro děti a jejich rodiny.

I když se jedná teprve o druhý ročník, první ročník byl velmi úspěšný a přinesl pozitivní ohlasy, jak ze strany veřejnosti, tak i samotných zaměstnanců věznice. Výtěžek z koncertu pomůže financovat důležité projekty a zlepšovat podmínky pro léčbu onkologicky nemocných dětí.

Věznice Znojmo tak navazuje na charitativní koncert konaný v loňském roce kdy charitativní akci přijeli podpořit senátor Mgr. Tomáš Třetina, starostka Města Znojmo Ing. Ivana Solařová a regionální ředitel  brig. gen. PhDr. Dušan Gáč, MBA. Závěrem ředitelka věznice poděkovala všem účinkujícím za krásný kulturní zážitek a ocenila jejich úsilí při přípravách na tuto akci. Celý výtěžek z koncertu byl věnován nadaci "Bílý kruh bezpečí" a bude využit na činnosti směřující k přímé podpoře obětí trestné činnosti. Myšlenka ředitelky Věznice Znojmo se tak proměnila ve skutečnost. Je tedy velkým přáním, aby letošní ročník koncertu nebyl tím posledním a příběh pokračoval dále...

Pořadatel