Předprodej byl ukončen

 Květy -  křest + Katarzia (SK)
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Pop, Punk, Rock, Worldmusic

Květy - křest + Katarzia (SK)

středa 21.10.2015 od 20:00
Kabinet MÚZ, Brno

O akci

KVĚTY – křest CD Miláček slunce
Brněnská kapela oceněná mnoha prestižními cenam (Vinyla, Anděl, Apollo), pokřtí své desáté album „Miláček slunce“, které vyšlo u labelu Indies Scope v červnu 2015, k patnáctému výročí vzniku kapely. Fanoušci i hudební publicisté na Květech oceňují zejména poetické, mnohovýznamové texty, netradiční nástrojové vybavení a skladatelské postupy, kontrastní používání jemných a syrových, respektive akustických a elektronických ploch, naléhavý zpěv, energický a vtipný koncertní projev nebo originálně výtvarně řešené booklety.

http://www.rozhlas.cz/radiowave/deskatydne/_zprava/deska-tydne-mikroskopicky-bigbit-nesvira-kvety-v-klestich-serioznosti--1499909

více o Květech na www.kapelakvety.cz

KATARZIA (SK)
Jako hosta i kmotru si Květy přizvali slovenskou zpěvačku Katarínu Kubošiovou alias Katarziu, která se řadí mezi největší objevy slovenské scény poslední doby. Její album “Generacia Y” vydané u znamého labelu Slnko Records patří podle kritiků k tomu nejlepšímu, co se na slovenské hudební scéně v poslední době objevilo a nedávno pro velký zájem vyšlo v reedici. Svoji tvorbu sama zpěvačka charakterizuje jako “slovenský girl folk rap”. Katarzii charakterizují neoposlouchané kytarové melodie, které prokládá hravě drzými texty. Ty ostře kontrastují s jejím šarmem a andělskou tváří.