Předprodej byl ukončen

CHEF'S TABLE POP UP
FESTIVAL / SETKÁNÍ / MEETING / Gastro – Alkohol, Jídlo

CHEF'S TABLE POP UP

sobota 17. května od 16:30
Fort XX. Escot, Křelov-Břuchotín

O akci

Tři šéfkuchaři. Tři restaurace. Jedinečné odpoledne.

V rámci čtvrtého ročníku Lobster Food Festu se spojují tři špičkové olomoucké restaurace – Long Story Short, Asado Grill a Lobster Family restaurant – aby pro vás vytvořily nezapomenutelný zážitek v podobě jarního menu u společného stolu v nekonvenčním prostoru uvnitř Fortu XX v Křelově.

MENU:

DURAČKA | Asado Grill
Paštika z konfitovaného králíka
pistácie, gel z pomeranče a máty, pagáč s Ibéricem, ředkvička

Alko/Nealko pairing: Tequila, Becherovka, vanilka, hruška, citrusy, soda/Nealko Tequila, bylinky, vanilka, hruška, citrusy, soda

HENEŠ | Long Story Short
Kuře se slaninovo-mandlovou nádivkou
mandlová omáčka, čabajkový olej, baby špenát

Alko/Nealko pairing: Calvados, grep, zázvor, citrusy/Jablko, grep, zázvor, citrusy

JUŘÍK | Lobster Family restaurant
Pavlova
rebarbora pošírovaná v grenadině a ibišku, jahodové pyré s Aceto Balsamico, sušená máta v bílku, jogurtová zmrzlina GRAN MORAVIA, kakaová oplatka

Alko/Nealko pairing: Gin, hřebíček, mango, maracuja, syrovátka, limeta/Nealko Gin, mango, maracuja, syrovátka, limeta

PETIT FOURS

JUŘÍK – čokoládová profiterolka s craquelinem
DURAČKA – pralinky domácí výroby
HENEŠ – makronka

Součástí menu je i alko nebo nealko pairing od The Keep Cocktail bar.

POZOR! Kapacita je omezená pouze na 30 míst.

Více informací

Akce je součástí celodenního festivalu LOBSTER FOOD FEST, na kterém všechny restaurace budou mít i své prodejní stánky, více informací o akci ZDE.