CHEF'S TABLE POP UP
sobota 17. května od 16:30Fort XX. Escot, Křelov-Břuchotín
Předprodej byl ukončen
Tři šéfkuchaři. Tři restaurace. Jedinečné odpoledne.
V rámci čtvrtého ročníku Lobster Food Festu se spojují tři špičkové olomoucké restaurace – Long Story Short, Asado Grill a Lobster Family restaurant – aby pro vás vytvořily nezapomenutelný zážitek v podobě jarního menu u společného stolu v nekonvenčním prostoru uvnitř Fortu XX v Křelově.
MENU:
DURAČKA | Asado Grill
Paštika z konfitovaného králíka
pistácie, gel z pomeranče a máty, pagáč s Ibéricem, ředkvička
Alko/Nealko pairing: Tequila, Becherovka, vanilka, hruška, citrusy, soda/Nealko Tequila, bylinky, vanilka, hruška, citrusy, soda
HENEŠ | Long Story Short
Kuře se slaninovo-mandlovou nádivkou
mandlová omáčka, čabajkový olej, baby špenát
Alko/Nealko pairing: Calvados, grep, zázvor, citrusy/Jablko, grep, zázvor, citrusy
JUŘÍK | Lobster Family restaurant
Pavlova
rebarbora pošírovaná v grenadině a ibišku, jahodové pyré s Aceto Balsamico, sušená máta v bílku, jogurtová zmrzlina GRAN MORAVIA, kakaová oplatka
Alko/Nealko pairing: Gin, hřebíček, mango, maracuja, syrovátka, limeta/Nealko Gin, mango, maracuja, syrovátka, limeta
PETIT FOURS
JUŘÍK – čokoládová profiterolka s craquelinem
DURAČKA – pralinky domácí výroby
HENEŠ – makronka
Součástí menu je i alko nebo nealko pairing od The Keep Cocktail bar.
POZOR! Kapacita je omezená pouze na 30 míst.
Akce je součástí celodenního festivalu LOBSTER FOOD FEST, na kterém všechny restaurace budou mít i své prodejní stánky, více informací o akci ZDE.