Degustační večer s Romanem Paulusem - Svatomartinské menu
FESTIVAL / Gastronomy

Degustační večer s Romanem Paulusem - Svatomartinské menu

Tuesday 11. November At 18:00
Bistro Paulus, Olomouc
Tickets
from 1,990 to 24,900 Show prices
presale ends 10. November

Základní cena

Základní cena 1,990 Kč Buy
Menu vč. vinného párování 2,690 Kč Buy

Chef's table (menu s vinným párováním pro 12 osob)

Základní cena 24,900 Kč

Details

Svatomartinské degustační menu s Romanem Paulusem a Petrem Stokláskem

Den Svatého Martina je svázán s drůbežími hody - nejčastěji s dozlatova upečenými husami či kachnami, pořádnou porcí zelí a knedlíkem. Pokud si chcete spojit tradiční akci s novými kulinářskými zážitky a ochutnat hned pět zajímavých jídel inspirovaných moderními trendy evropských kuchyní, udělejte si hezký večer v Bistru Paulus. Spolu s výběrem zajímavých vín vás čeká jedinečná přehlídka chutí od našeho kuchařského týmu vedeného Romanem Paulusem.

 

Menu na degustační večer

----

Amuse bouche

Sedlák Sekt Blanc de Blanc, Chardonnay Extra brut 

Rodinné vinařství Sedlák, Velké Bílovice, Velkopavlovická podoblast

----

Marinovaný pstruh, řepa, jablko, fenykl

Dürnberg Grüner Veltliner Tradition, Weinviertel DAC Reserve

Weingut Dürnberg, Falkenstein, Weinviertel

----

Topinamburový krém, husí pršut, paštika na topince

Kadrnka Ryzlink rýnský, pozdní sběr

Rodinné vinařství Jindřich Kadrnka, Březí, Mikulovská podoblast

----

Lanýžové vejce, pažitka, husí škvarky

Sedlák Neuburg Icone 

Rodinné vinařství Sedlák, Velké Bílovice, Velkopavlovická podoblast

----

Kachní cassoulet, prso, klobása, konfit, droby

Sůkal Cuvée Pro přátele terroir, pozdní sběr

Rodinné vinařství Milan Sůkal, Nový Podvorov, Slovácká podoblast

----

Makovec, švestky, melasová zmrzlina

Špalek Šaler, červené, likérové víno

Rodinné bio-vinařství Špalek, Nový Šaldorf, Znojemská podoblast

 

Na akci může být pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy mohou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.