Kurz grilování s Oskarem Klanertem v ČESTRU
WORKSHOP / LEKCE / Gastro – Jídlo

Kurz grilování s Oskarem Klanertem v ČESTRU

sobota 6. září od 15:00
ČESTR Event Bar, Ústí nad Orlicí
Vstupenky
Cena 3 600
prodej do 5. září

O akci

KURZ GRILOVÁNÍ S ŠÉFKUCHAŘEM OSKAREM KLANERTEM V ČESTR EVENT BARU
sobota 6. září 2025 od 15 hodin v ČESTR Event baru Ústí and Orlicí.

Oblíbený kurz vaření v ČESTRU je zpět – tentokrát na téma grilování. Kurzem Vás provede šéfkuchař Oskar Klanert, ve společnosti Tomáše Kyby. Čeká Vás profesionální kurz, který ocení každý milovník dobrého jídla, grilu a moderní gastronomie.

 

Oskar Kanert...

Oskar Klanert je šéfkuchař, který vaří srdcem – a je to znát na každém talíři. Dnes stojí za úspěšnou restaurací Na Humpolce v Tišnově, kterou spoluvlastní a vede s jasnou vizí: poctivá česká kuchyně v moderním pojetí, s úctou k sezóně, surovinám i lidem.

Své kuchařské základy sbíral v Německu, kde pracoval v moderních bistrech i fine dining restauracích. Naučil se tam řemeslné preciznosti i respektu k surovinám – a právě to si přivezl zpět do Česka. V Tišnově pak vybudoval koncept, který staví na čistých chutích, autenticitě a bezprostředním kontaktu s místními dodavateli.

Oskar věří, že jídlo by mělo mít emoce. Nejde jen o chuť – jde o příběh. A právě ten vypráví každé menu v restauraci Na Humpolce. Sází na lokální farmáře, řemeslné výrobce a kuchyni, která je současně přístupná i ambiciózní. V jeho podání se česká klasika potkává s moderním přístupem – vždy ale zůstává srozumitelná, poctivá a plná chuti.

 

Kurz vaření s profesionálními šéfkuchaři je nezapomenutelným zážitkem, kterým můžete potěšit své blízké nebo obchodní partnery. Nabízíme možnost zakoupení voucheru pro účast na kurzu. Veškeré informace o voucheru Vám rádi poskytneme na tel. 702 884 433.

 

Menu kurzu:

  • Amuse Bouche

  • Krevety v malajském kari, chlebová placka

  • Hovězí Tagliata
    (vyzrálé hovězí maso by Morávek – suché a mokré zrání + Wagyu)

  • Mexický tatarák z hovězího masa a tatarák z tuňáka

  • Jahodové daiquiri, Zabaglione s ovocným špízem

  • Tradiční utopenci podle Josefa Morávka

Rezervace nutná na tel. 702 884 433
Cena kurzu vaření: 3 600 Kč / osoba

V ceně kurzu je kuchařská zástěra s logem ČEST Event bar a volná konzumace vybraných vín v průběhu vaření.

Více informací

ČESTR Event bar, Potoční 184, Ústí nad Orlicí – Hylváty

www.moravek-cestr.cz

Sledujte nás na Facebooku: facebook.com/cateringmoravek

Je nutné dodržet čas příchodu do ČESTRU.

Těšíme se na Vás!

#cateringmoravek #nechtetonanas

Pořadatel

Josef Morávek