Chuť Beskyd s šéfkuchařem Michalem Göthem v ČESTR Event baru
SETKÁNÍ / MEETING / Gastro – Jídlo

Chuť Beskyd s šéfkuchařem Michalem Göthem v ČESTR Event baru

pátek 28. listopadu od 18:00
ČESTR Event Bar, Ústí nad Orlicí
Vstupenky
Cena 2 200
prodej do 28. listopadu

O akci

Vícechodové degustační menu na téma Chuť Beskyd s šéfkuchařem Michalem Göthem
Pátek 28. listopadu 2025 od 18 hodin / ČESTR Event bar Ústí nad Orlicí

V pátek 28. listopadu Vám v ČESTRU nabídneme pětichodové degustační menu na téma Chuť Beskyd, které připraví šéfkuchař Michal Göth (Miura Hotel, Čeladná)
ve společnosti Tomáše Kyby, šéfkuchaře ČESTR Event Bar a Catering Morávek.

-----------

Michal Göth působí jako šéfkuchař v beskydském designovém hotelu Miura v Čeladné, kde vaří regionální beskydskou kuchyni v moderním podání. Jeho rafinované pokrmy můžete ochutnat také v některé z vyhlášených restaurací po celém Česku, kde vaří svá degustační menu jako host místního šéfkuchaře.

V minulosti Michal působil dlouhá léta v prvotřídním brněnském podniku Restauraci U Kastelána, dále pak působil jako šéfkuchař na brněnském golfovém resortu Kaskáda a v zážitkové restauraci Pavillon.

 

DEGUSTAČNÍ MENU:
- Terina z farmářského kuřete a foie gras, brioška kořeněná mirabelka
- Kyselica - krém s kysaným zelí a zázvorem, uzené mezižebří
- Filet ze sumce, jelito, červená řepa
- Kachna na medovině a červeném pepři, ragú ze srdíček, halušková kroketa
- Makový knedlíček s maracujou

- Je nutné dodržet čas příchodu do ČESTRU
- Cena degustačního menu 2 200 Kč / osoba
- Informace na tel. 702 884 433

ČESTR EVENT BAR Potoční 184, Ústí nad Orlicí
www.moravek-cestr.cz

 

Pořadatel

Josef Morávek