Předprodej byl ukončen

IMHHH ► Teen Daze, Novella
KONCERT / Hudba – Elektronika, Folk / Country, Worldmusic

IMHHH ► Teen Daze, Novella

pondělí 15.2.2016 od 20:00
Kabinet MÚZ, Brno

O akci

TEEN DAZE (CA)
Když v roce 2015 vydal muzikant říkající si Teen Daze album “Morning World”, bylo to do jisté míry překvapení. Do základu vystaveného z atmosférického ambientu se totiž přidal chlapecký zpěv i stopy indie rocku. Jeho hudba si však zachovala své vnitřní kouzlo, svou rozvážnost i konejšivost, které vycházejí z okouzlení okolním světem a samy dokáží okouzlovat. Hudba křehká a zdobná, ale nikdy ne moc.

NOVELLA (UK)
Londýnská čtveřice Novella v sobě má ozvěny raných My Bloody Valentine, její hudba dokáže být stejně tak zasněná jako přímočará. Introvertní polohy si říkají o pozornost stejně jako místa, v niž se nebojí zabrat do kytar. Nezastírají, že se ve své tvorbě obracejí do minulosti, jejich hypnotická shoegaze má ale co říct i v současnosti. Vášeň lze dávat najevo, i když se zrovna soustředěně díváte na špičky bot.

SKY TO SPEAK (CZ)

ITCH MY HA HA HA Showcase festival je společným projektem klubů Kabinet MÚZ a PRAHA/Fórum pro architekturu a média, které v Brně dlouhodobě rozvíjí a podporují nemainstreamovou hudební scénu - se zájmem o její interprety i fanoušky. 

Více informací

Teen Daze http://bnds.in/zkJiAh