Předprodej byl ukončen

Electro Swing River
DIVADLO / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Představení / Hudba

Electro Swing River

pátek 15.4.2016 od 22:00
Nová Scéna Národního Divadla, Praha

O akci

DRAZÍ PŘÁTELE DĚKUJEME VÁM JE KOMPLETNĚ VYPRODÁNO !
LÍSTKY NA MÍSTĚ V PRODEJI NEBUDOU.


S tančírnou ELECTRO SWING RIVER swingujeme příští měsíc na slavnostní májové plavbě po Vltavě a zahajení další sezóny na divadelní lodi bratří Formanů.
Pátek 6.5. SWING NA LODI TAJEMSTVÍ www.swingnalodi.cz
První série palubních lístků mizí tady : bit.ly/swing-na-lodi
NEVÁHEJTE LOĎ TAJEMSTVÍ NENÍ NAFUKOVACÍ !

 

 

PRO VELKÝ ZÁJEM je program rozšířený do obou pater Nové Scény Národního divadla. SWINGUJE CELÉ DIVADLO.

 

Jedinečná taneční noc swingu a electroswingu, tančírna ELECTRO SWING RIVER se vrací domů, na parket oblíbené divadelní kavárny NOVÉ SCÉNY NÁRODNÍHO DIVADLA. Po ročním putování byla únorová událost za dva týdny vyprodaná. Jarní pokračování bude opět v slavnostním a svěžím duchu.
 

V hlavních rolích vystoupí oblíbení FUTUR SWING ( hot jazz live), hvězda vídeňské electroswingové školy MR. HARVEY MILLER, řádící swingaŕka KATKA STEINEROVÁ z oblíbeného tanečního studia ZIG ZAG TAP & SWING nebo pionýr českých electroswingových tančíren DJ MACKIE MESSER.

Dále hrají : okouzlující hvězda YAZZ, šarmantní DOMKA HOOPLAY nebo vyhledávaný electroswinař DJ JAMES WING. V průběhu večera se rovněž můžete těšit roztančenou fashion show od JANE BOND, cukrárnu ALCHYMISTA, tři bary, chill out zónu v přidaném druhém patře, nekuřácký parket nebo narozeninový WELCOME DRINK pro první hosty grátis a mnoho milých překvapení.

POZOR pro velký zájem je tato taneční noc koncipovaná jako dvoupatrová taneční událost. Aktuality a všechny novinky najdete na : www.swingimperium.cz

Pokladna TANĆÍRNY bude otevřena ve 22:00.
Hudební začátek programu je v 22:30. Taneční minilekce je v 23:15.Celý program zveřejníme v úterý 12.dubna. Myslíme na každý detail !

Více informací

Všechny novinky sledujte : www.swingimperium.cz