Předprodej byl ukončen

The Southern Blues Kings + Sestry Stupkovy  (The Moonbeans)
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika

The Southern Blues Kings + Sestry Stupkovy (The Moonbeans)

sobota 21.5.2016 od 20:00
Café Klub Slavie, České Budějovice

O akci

Koncert britské hudební skupiny 
THE SOUTHERN BLUES KINGS 

Britští bluesoví králové se vrací do Čech
Anglická hudební skupina The Southern Bues Kings se po úspěšném loňském turné vrátí na konci května do České Republiky. Těšte se na pořádnou porci blues a rock’n’rollu 40.-50.let.

host: SESTRY STUPKOVY alias THE MOONBEANS


Milovníci swingu, blues, rock’n’rollu, hudby i tance, ale také nadšenci do retro životního stylu jistě nebudou návštěvy některého z letošních šesti koncertů The Southern Blues Kings litovat!

 

Více informací

THE SOUTHERN BLUES KINGS 

www.thesouthernblueskings.co.uk

Kapela složená z profesionálů, kteří se na pódiích a nahrávacích studiích setkali s takovými hvězdami jako jsou mimo jiné Ritchie Blackmoore a Ian Gillan (Deep Purple), Ronnie Wood (Rolling Stones), Dan McCaferty (Nazareth), Paul Rodgers (Bad Company, Free, Queen), Johny Cash, Clif Richard, či Bonnie Tyler. 

Bubeník Terry Mabey vyšplhal v 60. letech se svojí kapelou James Royal Set až na první příčky anglických hudebních žebříčků se songy „Call My Name“ a „She’s About a Mover“. Dalšími členy jsou Jim Leach (zpěv, foukací harmonika), Tony Bell (zpěv, elektrická kytara) a Tomáš Široký (kontrabas), rodák z plzeňska nyní žijící v Anglii. The Southern Blues Kings v České Republice odherají 6 koncertů. Zastihnete je v tančírně Panského domu v Chotěboři, Café Klubu Slavie v Českých Budějovicích, na Chřestových slavnostech v Ivančicích u Brna, v Tiskárně na Vzduchu v Praze, v KC Labuť v Říčanech a kulturním domě v Kralovicích. Jako hosté při některých z těchto koncertů vystoupí Sestry Stupkovy alias The Moonbeans (CZ/UK) a Shout The Blues Band z Chotěboře.

Milovníci swingu, blues, rock’n’rollu, hudby i tance, ale také nadšenci do retro životního stylu jistě nebudou návštěvy některého z letošních šesti koncertů The Southern Blues Kings litovat!

 

Více o kapele, termínech a předprodeji vstupenek najdete na webu:www.thesouthernblueskings.co.uk

 

host: SESTRY STUPKOVY alias THE MOONBEANS www.themoonbeans.com