Předprodej byl ukončen

Bars In Bars #2: Foreign Beggars /UK/, PSH /CZ/
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B

Bars In Bars #2: Foreign Beggars /UK/, PSH /CZ/

pátek 24.6.2016 od 20:00
Fléda, Brno

O akci

Foreign Beggars za zády s PSH na konci června v Brně !

Pozor změna místa: z Malé Ameriky se akce přesouvá na Flédu, BRNO!

 

Po velikonočním dřinčení skel na Malé Americe přichází čas do toho praštit znovu.Po mejdanu s Madchildem a AK, kde vás přišlo nějakých 800 jsme se rozhodli laťku ještě zvýšit a přivést skupinu, která od roku 2002 jezdí jen po největších akcích a festivalech, tvoří jen s těma nejzvučnějšíma jako Noisia, Skrillex, Oh No, Vato Gonzales, Skinnyman a momentálně zastupují s Noisiou dubstepovou formaci I Am Legion. Motherfuckers, Foreign Beggars jedou 24. června zapálit Brno. Další kapelou budou czech rap allstar PSH v plném složení - Orion, Vladimir 518 a DJ Mike Trafik, které doplní ještě nový objev české scény a taktéž nový člen stáje BIGG BOSS - Maniak!. Jako DJs se do role postaví Dj Fliptyck a Dj Strygo a po celou dobu na majku bude speaker Pivoth. Tak to dávej snámi!

 

FOREIGN BEGGARS (Orifice Vulgatron, Metropolis, DJ Nonames) /UK/

PSH (Orion, Vladimir 518, Dj Mike Trafik) /CZ/

MANIAK /CZ/

PRESS PLAY CREW beatbox show /SK/

DJ FLIPTYCK

DJ STRYGO

 

 

Trio MC Orifice Vulgatron, MC Metropolis a DJ Nonames tě přijede za zvuků pořádného UK soundu mentálně zničit už 24. června na brněnskou Malou Ameriku. O tom, jestli ty okna opravdu explodujou nebo ne, je nejlepší dojít se přesvědčit osobně a podpořit tak rozkvět brněnských mezinárodních rapových shows. Ať už hip hop nebo dubstep - v obou stylech nám Foreign Beggars přes více než 10 let dokazují, že patří na špičku ledovce.

 

Jako druhá skupina v lineupu BARS IN BARS #2 jsou PSH

 

Přední představitelé labelu BIGG BOSS - Orion, Vladimír 518 a DJ Mike Trafik. Na scéně jsou nejdýl, ohlasy mají největší, jejich shows znamenají energii, jakou tu nikdo jiný nevytváří a stejně tak jako jdou s dobou tak i posouvaj hranice českýho rapu neustále dopředu. Nejnovější bangers jako Vice, Já to říkal, Můj rap, můj svět a nebo starší legendárnosti jako Praha, Udělej Bordel, HPTN jsou věčným důkazem toho, že PSH maj i v roce 2016 co říct a na území českého hip hopu jsou to právě PSH, kdo má největší slovo. Společně s novým členem stáje BIGG BOSS Maniakem se můžeš těšit na opravdové peklo! 

 

Kompletní lineup:

FOREIGN BEGGARS (Orifice Vulgatron, Metropolis, DJ Nonames) /UK/

PSH (Orion, Vladimir 518, Dj Mike Trafik) /CZ/

MANIAK /CZ/

PRESS PLAY CREW beatbox show /SK/

DJ FLIPTYCK

DJ STRYGO

 

Brány Flédy se otvírají v pátek 24. června v 20:00!