Předprodej byl ukončen

Chorvatská NOC / Hrvatska NOČ + skupina Karma
FESTIVAL / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Gastro / Hudba – Elektronika, Folk / Country, Pop, Punk, Rock, Worldmusic

Chorvatská NOC / Hrvatska NOČ + skupina Karma

pátek 16.9.2016 od 19:30
Zoner Bobyhall, Brno

O akci

Premiérová první "Chorvatska Noc" v Brně a vlastně v cele ČR, kde bude co slavit (25. výročí Chorvatské státností, brněnský BABYLONFEST - dny národnostních menšin a jejích kultury) ale především se budete bavit, tančit a určitě i zpívat, prostě jeden obrovský jižansky mejdan a zcela nový zážitek!

 

Máme pro Vás, co máte rádi Chorvatsko a vše Chorvatské, ale i pro Vás co Chorvatsko ještě neznáte, připraven večer na který rozhodně nezapomenete a už vůbec tam nesmíte chybět!

Po skoro 15. letech! a jen pro Vás, jen v Brně a hlavně naposled, k vidění i se zpěvačkou TAROU, v Česku nejznámější a nejoblíbenější Chorvatská Elektro Pop skupina "KARMA" a jejích dvě tanečnice. A to není zdaleka vše, k tomu přijde hrát i jeden resident DJ ze světoznámého AQUARIUS/PAPAYA Clubu ZRČE /ostrov PAG + 2 DJ's z Brna + Chorvatská DISCO hudba (ale ne jen!) + Živá vystoupení zástupců dalších národnostních menšin, chorvatská jídla a pití (třeba takové Karlovačko nebo Ožujsko :-) a mnohem, mnohem víc.

Nechte se překvapit, přijďte a přesvědčte se samí, že Chorvatsko není jen o moří, stejně jak už i Chorvatí zjistili, že Česko je daleko víc než jen hezká děvčata a výborné pivo :-) Zjistíte že naše dva národy, které mají hodně blízko k sobě, mají ještě daleko víc společného!

Proto nezapomeňte 16.9.2016 od 20:00h Brno BOBYCENTRUM Laser Show Hall - CHORVATSKÁ NOC!

Více informací

Něco o skupiny "KARMA"

Karma je chorvatská hudební skupina. Jejich žánrem je elektronická hudba, nechali se inspirovatGigi D'AgostinemEiffel 65. Vznikli v roce 1999 ve městě Umag a mají dva členy. Ti vystupují zásadně pod pseudonymy Tara (Majda Šušelj) a Neno DJ (Nenad Čirjak); Tara je zpěvačka skupiny, Neno je DJ a producent.

Přestože jejich vydané singly jsou téměř vždy v chorvatštině, jejich popularita je v Česku poměrně vysoká; v roce 2003 byli v čele všech hitparád v zemi. Přezpívali píseň Sladké mámení od Heleny Vondráčkové, refrén zůstal česky, ale sloky byly anglicky. Koncertují v Chorvatsku, Česku, na Slovensku, v Itálii a Rakousku.