Předprodej byl ukončen

Czech Design Week
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / Byznys / Profesní / Umění

Czech Design Week

7. – 13. listopadu 2016 od 18:00
Kafkův dům, Praha

O akci

Druhý listopadový týden se chystá další ročník přehlídky tuzemského a zahraničního designu Czech Design Week.

Skvělá příležitost, jak ukázat světu svůj um a nahlédnout do dílen malých nezávislých studií a jednotlivých tvůrců. Od původní idey, přes skici a prototypy, až k hotovému výrobku. Hezky krůček po krůčku. 

 

Czech Design Week je platforma, která svým osobním přístupem a láskou ke kreativitě ukazuje, že design není jenom drahé zboží do bytu, a že i domácí designová výroba má své místo vedle velkých nadnárodních firem.

Více informací

V rámci minulého ročníku se představilo přes padesát českých a zahraničních designerů ze škol, nezávislých studií a malých podniků, ale i jednotlivců profesionálů. Hlavním místem prodejní přehlídky bude letos Kafkův Dům na Starém Městě. Cílem pořadatelů je ale přetáhnout design z uzavřených místností do městského ruchu, a tak se stejně jako loni můžeme dočkat i instalace přímo v pražských ulicích a speciálních expozic ve významných historických budovách. 

 

Vystavovat a prodávat můžete i vy. Chcete-li se aktivně zapojit, stačí zkusit štěstí a zaregistrovat se na www.czechdesignweek.cz. Čas máte už jen do 15. září.

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=252178635150065&id=224886564545939&__mref=message_bubble

 

English

Do not plan anything for the second week in November. There is going to be another festival of domestic and foreign design. It is a great opportunity to show the world your skill and peek into the creations of small independent studios and individual creators. From the original idea, through sketches and prototypes to final product. Step by step.

Czech Design Week is a platform, which with its personal approach and love for creativity shows that design is not only about expensive goods into a flat, but that even domestic design work has its place among big multinational companies.