Předprodej byl ukončen

Silvestr 2016
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

Silvestr 2016

sobota 31.12.2016 od 20:30
Zoner Bobyhall, Brno

O akci

Silvestr 2016 Bobycentrum Brno -  Lasershow Hall – největší Silvestr v ČR od 20.30 hod 

Poslední den v roce se uskuteční v Brně největší silvestrovská oslava příchodu nového roku za účasti předních djs ze zahraničí i nejpopulárnějších djs z ČR. Po loňském beznadějně vyprodaném Brněnském Silvestru v Sono Centru se pořadatelé pro letošní rok rozhodli k návratu na původní místo, do nejoblíbenější tuzemské taneční areny -  do brněnského Bobycentra.  Bobycentrum s kapacitou až 4000 lidí je výrazně vhodnější prostor pro tak velkou akci a navíc místo prošlo kompletní rekonstrukcí. Nabízí nejmodernější projekční LED stěny, špičkový zvuk, bary, světla, lasery, kvalitní parkování a moderní zázemí.

Na tento jedinečný večer přijali pozvání hned dva velikáni, a sice ikona německého techna a legendární umělec Alexandr Kowalski, který vystoupí v trandičním podání svého live actu, dále zástupce mladší generace současných světových jmen, kterým nebude nikdo jiný než velmi oblíbený Paride Saraceni.

Dalším doslova lahůdkovým vystoupením bude bezpochyby společný set Djských královen, které není třeba příliš představovat, dámy a pánové, novoroční speciál Lucca vs. Ladida. Chybět nebudou Orbith a Jerry, Think & Thick, Hydrophonic, Deep Deer, Subgate s Tibizou a pochopitelně celá řada dalších, kteří se představí v pokračování při trandiční after party, tentokrát v klubu Exit.

Více informací

Alexander Kowalski, vynikající producent a DJ z Berlína, se na hudební scéně pohybuje přes 15 let. Pamatuje zlatou éru berlínského legendárního klubu Tresor, v němž debutoval. Díky Alexandrovým schopnostem a jeho výjimečné diskografii mu hudební kritici v průběhu let udělili titul nejlepšího producenta, nejlepší live-act a byl i dvojnásobným kandidátem na German Dance Award.

Paride Saraceni, 25-tiletý mladíček původem z Itálie, usazený v Londýně, si již stihnul vydobýt slušné renomé v zahraničním tisku, a díky svému osobitému zvuku přitáhl pozornost ikon žánru, jako jsou např. Richie Hawtin, Carl Cox, Sven Vath, Dubfire, Laurent Garnier nebo Adam Beyer. V ČR se poprvé představil v roce 2014.

Dalším doslova lahůdkovým vystoupením bude bezpochyby společný set djských královen, které není třeba příliš představovat, novoroční speciál Lucca vs. Ladida. Chybět nebudou Orbith a Jerry, Think & Thick, Hydrophonic, Deep Deer, Subgate s Tibizou a pochopitelně celá řada dalších, kteří se představí v pokračování na after party, která se uskuteční tentokrát v EXIT Club Brno.

Stejně, jako tomu bylo v předešlých letech, budou na akci k dispozici 2 VIP zóny, nově pro nejrychlejší zájemce tzv. Boiler Tickets a standardní vstupenky v ceně od 490,-.

Místem konání je tedy pro letošní rok Boby centrum, jež má dvojnásobnou kapacitu po celkové modernizaci prostor, zvýšený komfort a další řadu výhod tohoto stále unikátního objektu.

Generálním partnerem akce je PITBULL ENERGY DRINK. Těšíme se na vás!

Další akce pořadatele

Mersey Gathering vol. 5 - 8. června od 16:00, Letní kino Špilberk, Brno

Kateřina Marie Tichá a Bandjeez - Vánoční koncert - 4. prosince od 20:00, Sono Centrum, Brno

Michal Pavlíček + Bára Basiková – Faces Tour 2024 - 24. července od 20:00, Sono Centrum, Brno

The Animals & Friends + Creedence Clearwater Revived + Flamengo - 30.1.2025 od 18:00, Sono Centrum, Brno

Pasion de Buena Vista - 14.2.2025 od 18:30, Sono Centrum, Brno

The Backbeat Beatles (Liverpool, UK) - 23. listopadu od 19:00, Sportovní hala DATART, Zlín

Pořadatel