Předprodej byl ukončen

Swing me Prague: Caravan Palace + Mydy Rabycad + další
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Blues, Elektronika, Jazz, Klasika

Swing me Prague: Caravan Palace + Mydy Rabycad + další

sobota 13.8.2016 od 17:00
Pragovka Art District, Praha

O akci

Caravan Palace na největší electro-swingové události léta!

První electro-swingový open air festival v Praze! 

 

Skladby Caravan Palace jsou součástí všech zásadních electro swingových kompilací a jejich jméno se objevuje v line upech festivalů a klubů po celém světě. V roce 2012 vystoupili na Free Festu Troja, o rok později vyprodali pažskou Roxy. V České republice se ukáží po třech letech a to s novým albem <|°_°|> (Robot face).

 

Mydy Rabycad patří bezesporu k nejzajímavějším a nejaktuálnějším kapelám, které v Čechách máme. Pojďme jim na Swing Me Prague pogratulovat k jejich účasti na jednom z největších světových festivalů Glastonbury!

Více informací

http://www.swingme.cz/cs

 

Příběh Circus Problem by se dal vyprávět dlouho. Cesta buskingu a postupné vyhrání změnilo tuto partu punkových klaunů na jednu z nejvyhledávanějších kapel české scény. Stovky míst, stovky pódií, klubů i festivalů. Tisíce fanoušků, kteří dokáží udělat největší kotel a mejdany protančené až do ranních hodin!

Voila je pozoruhodný hudební koktejl s příchutěmi chansonu, swingu, reggae, jazzu, twistu, popu ale i hip-hopu, který se snoubí se šarmem a originálním hlasem charismatické zpěvačky Zdenky Trvalcové. Na scéně fungují už přes pět let a odehráli stovky koncertů po ČR, Slovensku i v zahraničí.

Nový hudební projekt Movebreakers vycházející z electro swingu, ale i mnoha dalších žánrů elektronické hudby. Netradiční kapela, jejímž základem jsou loopy, samply, beaty a silná basová linka, je vedená výrazným zpěvem, který doprovází harmonie dechové sekce, okořeněná energickou hrou na akordeonem.

Swing Thing ~ DJ & DJ Papa DjangoDJ MACKIE MESSER, DJ Max W.,DJ Swing Garden

Nově otevřená industriální hala Pragovka má být důležitým bodem na kulturní mapě Prahy. Genius loci staré výrobní haly na automobily a jejího okolí fascinuje nejen umělce a filmaře, kteří zde vystavují a pracují, ale i nás. Přijďte se podívat do místa, kde kultura žije a vzniká.

 

ZOOT Partner

Rozhoupejte se radostí s 15% slevou na ZOOT (kromě už zlevněného a sekce DOBRO).

Slevový kód: SWINGWITHME
Platí do: 31. 8. 2016