Předprodej byl ukončen

HighJump Cup 2016
FESTIVAL / KONCERT / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika, Pop, Punk, Rock / Sport

HighJump Cup 2016

2. – 3. září 2016 od 14:00
Lom u Trhové Kamenice, Trhová Kamenice

O akci

Závod v jednom z nejatraktivnějších extrémních sportů, účast nejlepších českých skokanů, nadupaný doprovodný program, koncerty a DJ´s, to je HighJump Cup 2016. První ročník poháru v extrémních skocích do vody v otevřené přírodě, proběhne v prostředí žulového lomu u Trhové Kamenice 2. a 3. září 2016.

První ročník nového high divingového závodu HighJump Cup se uskuteční v přírodním areálu lomu u Trhové Kamenice. Návštěvníci se mohou těšit na dvoudenní program složený ze skokanského závodu z platformy 12 a 16 metrů nad vodní hladinou. Dále pak závod ze speciální houpačky. Atraktivní součástí jsou také exhibiční skoky těch nejlepších a nejodvážnějších skokanů z výšky přes 20 metrů.

Svou účast na závodech přislíbili přední čeští skokani a také jejich kolegové z Německa a Švýcarska. Fanoušci extrémních sportů se tedy mohou těšit na špičkové výkony těch nejlepších skokanů tohoto nejstaršího extrémního sportu vůbec.

Kromě závodů ve skocích přijede i skupina tzv. splashdiverů z Německa, kteří se postarají o velkou a nenapodobitelnou show ve skoku stylových placáků. Svůj program předvede také skupina Krasoplavci.

Na své si přijdou na HighJump Cupu i milovníci hudby. V pátek a v sobotu jsou po skončení závodů připraveny zahrát kapely Volant, Dukla Vozovna, Pio Squad a další. Pro milovníky taneční hudby pak nebudou chybět ani vystoupení DJ´s.

 

Více informací

Pro návštěvníky akce bude v areálu připraveno nejen občerstvovací zařízení s vybranými pokrmy a vychlazeným pivem, ale také dostatečně velké parkoviště, stanové městečko a nezbytné hygienické zázemí. Stanování i parkování bude zdarma, tzn. součástí vstupenky na akci.

 

Odkazy

Facebook:                       https://www.facebook.com/highjumpcup/

Facebook událost:          https://www.facebook.com/events/1740282872886375/