Předprodej byl ukončen

HVNS Tour 2016
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

HVNS Tour 2016

sobota 10.12.2016 od 21:00
Pohoda club , Sedlčany

O akci

Osvědčená dvojice kapel Imodium a ukradenÝovoce opět vyráží na turné po celé republice! Zúčastni se i ty divokýho HVNS večírku na podiu, pod podiem a pochopitelně následně i na baru!! :)) 

Zazní jak osvědčený hity, tak úplně nový pecky.. 

Přivezeme světla i limitovaný merchandise ve spolupráci s partnerem turné, značkou HVNS.

Jako host s námi pojede mladá parta kámošů Nouzovej východ

Těšíme se! ;)

Více informací

IMODIUM

Čtyřčlenná broumovská formace Imodium patří po více jak deseti letech existence k české klubové stálici. Na svém kontě má čtyři studiová alba pod labelem Warner music a Supraphon a.s. Řadu klipů a stovky odehraných koncertů z nichž můžeme jmenovat i předskakování ve vyprodané O2 Areně zpěvačce Avril Lavigne, nebo v Incheba Areně kanadským Simple Plan, britským Bush nebo americké partě Halestorm.

V roce 2015 se kapela účastní projektu G2 Acoustic Stage a 11. září téhož roku z něj kapela vydává záznam na CD/DVD.

Naposledy kapela natočila již druhý dokument, tentokrát s názvem AUTENTIK, mapující jejich netypická koncertní místa a setkávání s fanoušky.

 

ukradenÝovoce

Není nikdo jiný než 3 ze 4 členů kapely zakázanÝovoce ve své poslední a nejznámější sestavě – tedy původní frontman Pišto, Láska, Franc + nový basák Tomy.  Jelikož původní název kapely je předmětem soudního sporu, kapela prozatím vystupuje pod názvem „ukradenÝovoce“, aby nedocházelo k matení fanoušků a veřejnosti.  

UkradenÝovoce hraje dál svůj původní repertoár včetně největších hitů a podává je fanouškům hlasem, na jaký byli vždy zvyklí.

Kapela zakázanÝ – ukradenÝovoce je na scéně již přes 10 let, odehrála zhruba 700 koncertů, hrála na všech velkých festivalech v ČR, má desetitisíce fanoušků nejen v ČR, natočila 6 studiových alb. Její klipy rotují v českých hudebních televizích.

 

Nouzovej východ

Klánovická pop-punková kapela, která zpívá česky veselé písničky o smutných věcech, lítá všude možně, kope kolem sebe a tak různě a je pro každou špatnost.