Předprodej byl ukončen

Michal Ambrož & Hudba Praha tour
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Pop, Punk, Rock

Michal Ambrož & Hudba Praha tour

pátek 11.11.2016 od 21:00
Klub OKO, Havlíčkův Brod

O akci

Michal Ambrož s Davidem Kollerem pokřtí Srdeční příběh.

Zakladatelé Jasné páky a dloholetí přátelé Michal Ambrož a David Koller spojili síly a letos v květnu vydali album Srdeční příběh. Album pokřtí 13. září v pražském Paláci Akropolis a vyrazí na podzimní turné.
 

Více informací

Album nahrávaly po Kollerovým dohledem nahrávaly tři různé muzikantské „party“ elitních muzikantů z Česka i Slovenska. Výsledek vzbudil velmi pozitivní ohlas u dlouholetých fanoušků Hudby Praha, Jasné páky i hudebních kritiků. „Výsledkem jsou nahrávky, které prostě a jednoduše dotahují potenciál Ambrožových skladeb téměř k dokonalosti,“ napsal o desce Ondřej Bezr pro iDNES.cz. „Michal Ambrož s Davidem Kollerem natočili zvukově neodfláknutou, vyrovnanou desku, jež se nebojí mainstreamu a ani trochu nezavání zahořklostí, jakou trpí někteří Ambrožovi vrstevníci… skvěle se jí daří pohrávat s náladami a připomínat autorskou výjimečnost svého interpreta i vizionářství jeho už obvykle letitých textů,“ ohodnotil album Antonín Kocábek v Reflexu.

Za Michala Ambrože se nedávno postavila skupina skvělých hráčů a Srdeční příběh ožil natolik, že jej záhy pro pódiové premiéře ocenili krom posluchačů i hudební kritici a postavili ho dokonce na vrchol červnového Metronome Festivalu vedle Iggyho Poppa. „Nabídli strhující koncert, který hnali kupředu zdatní instrumentalisté, znamenité vokalistky a také obrovská chuť zpívajícího Michala Ambrože. Mnohdy značně „vousaté“ skladby mají takto živelnou podobu, všechno to opravdu dobře hraje a zpívá, a tak lze v klidu hovořit o největším a nejmilejším překvapení festivalu,“ pochválil vystoupení skupiny Michal Ambrož & Hudba Praha Jaroslav Špulák v Právu.

Na koncert chystaný v pražském Paláci Akropolis, kde se bude deska Srdeční příběh křtít, tak Ambrož dorazí se skvělým materiálem a se sehranou kapelou, která jeho léty prověřené tvorbě dokázala dodat na aktuálnosti. Přesvědčit se o tom budou moci i příznivci v dalších městech na navazujících koncertech.

Rozhovor k albu s Michalem Ambrožem a Davidem Kollerem najdete zde:https://www.youtube.com/watch?v=zUZCaNyTi7k