Předprodej byl ukončen

Portless
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, Pop, Punk, R&B, Rock

Portless

středa 30.11.2016 od 20:30
Metro Music Bar, Brno

O akci

Kapela Portless vznikla v roce 2012 po rozpadu kapely Support Lesbiens. Portless tvoří Kryštof Michal a další tři členové původní kapely Support Lesbiens Jan Daliba, René Rypar a Zbyněk Raušer.

Během krátké chvíle si získala zpět svou posluchačskou základnu a v letech 2013 až 2016 odehrála většinu významných letních festivalů a řadu dalších koncertů. Úzce spolupracuje s organizací UNICEF, které bylo věnováno i podzimní turné v roce 2014. V úspěšné cestě pokračuje kapela i v oblasti originální hudby pro film a televizi. Sem patří i hudba a ústřední píseň k filmu Hodinový manžel nebo k seriálu ČT Pět mrtvých psů, který měl před nedávnem premiéru.

„V současné době vystupujeme spolu s rapperem HenryD – tvoříme, vymýšlíme, prostě skvělá atmosféra, která nám všem chyběla před rozpadem Support Lesbiens. Náš společný počin je Check My Sound. „Je to něco nového, možná nový směr kapely. A máme z této písničky obrovskou radost. Doufám, že stejnou bude dávat i v klipu, který jsme ve spolupráci s Prahou natočili“, řekl Kryštof Michal.