Předprodej byl ukončen

GREGORIAN - Masters Of Chant The Final Chapter
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

GREGORIAN - Masters Of Chant The Final Chapter

neděle 12.2.2017 od 19:00
STAREZ ARENA Vodova, Brno

O akci

GREGORIAN - mistři ságy  "Masters Of Chant" představí svoji poslední a nejlepší kapitolu THE FINAL CHAPTER

V rámci posledního evropského turné se v Česku uskuteční celkem 5 koncertů a celé turné bude zakončeno koncertem v Praze na „Valentýna“.

www.gregorian2017.cz

Více informací

Triumfální projekt souboru GREGORIAN, i jejich producenta Franka Petersona, se stal senzací po celém světě, za 16 let se uskutečnilo přes 1.000 koncertů, které navštívilo více než 3.5 milionů návštěvníků. GREGORIAN, dosud v rámci ságy Masters Of Chant, prodali více než 11 milionů desek.

 

Unikátní Gregorian dovedli svou hudbu až k magické dokonalosti - každý nástroj a hlas mají své nezaměnitelné místo a tvoří dokonalou harmonii. Světové hity upravené do jedinečné gregoriánské podoby přepraví posluchače do jiného časoprostoru a inspirují každého k přemítání nad svým životem.

 

Gregorian jsou bezpochyby jedním z nejúspěšnějších hudebních seskupení současnosti. Jedinečné provedení kultovních popových a rockových písní, roucha mnichů a dokonalý sborový zpěv – to vše dohromady přináší posluchačům a návštěvníkům koncertů neopakovatelný zážitek. Zážitek zahrnující všechny hudební žánry, speciálně vybranou a vyváženou kombinaci klasického popu a rocku, bez ohledu na to, kdy původní skladby vznikly.

 

Gregorian uzavírají celou ságu "Masters Of Chant" velkým finále, jejich "The Final Chapter Tour" představující jejich aktuální album, ale také všechny zásadní hity celé ságy. Dechberoucí živá produkce, gigantická světelná show, velkolepé vizuální efekty a působivé choreografie jsou doplněny mocnými hlasy osmi klasicky školených zpěváků. Se souborem přijede opět také Amelia Brightman – nejmladší sestra slavné sopranistky Sarah Brightman.

 

Na koncertech zazní písně Shout, Masters Of Chant, Hell's Bells, Time to Say Goodbye, Lady in Black, Crying In The rain, Hymn, Born to Feel Alive nebo Moments of Peace.

 

Aktuální turné už okouzlilo více než 3 milionů návštěvníků koncertů od Evropy po Japonsko.

 

2.2.2017 v 19:00 hod. – Ostrava, Ostravar aréna

4.2.2017 v 19:00 hod. – Zlín, Sportovní hala Euronics

12.2.2017 v 19:00 hod. - Brno, Hala Vodova

13.2.2017 v 19:00 hod. – Pardubice, Tipsport aréna

14.2.2017 v 19:00 hod. – Praha, Kongresové centrum