Předprodej byl ukončen

Vánoční ples VUT
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba

Vánoční ples VUT

pátek 2.12.2016 od 19:00
BVV - pavilon P, Brno

O akci

Jedinečná událost studentů a absolventů VUT!

Studenti VUT se opět spojili, rozšířili svůj tým a již několik měsíců pracují na tom, aby připravili nezapomenutelnou akci, která bude mít oproti loňskému roku větší prostory, větší kapacitu, ale pořád stejnou vizi. 

V rámci druhého ročníku Vánočního plesu VUT na Vás čekají skvělé kapely, bohatý doprovodný program a spousta dalšího....


Hlavní plesovou kapelou  bude opět EREMY!

Kde ples bude a proč? :)


Loni se na Vánoční ples vyprodalo celé Bobycentrum, ale organizátoři hned přemýšleli co dál, kam se dá akce posunout a jak eliminovat zase o něco víc problémů.

Jelikož Brno odkoupilo většinový podíl ve společnosti Veletrhy a.s. a Výstavište se tak stalo zase skutečně Brněnské, volba byla jasná: Brno, Výstaviště, Technika - to jsou slova, která k sobě zkrátka pasují.

Na návštěvníky čeká víc lístků, zajímavé rozložení areálu, šatny, bary, catering, výzdoba a to všechno se bude budovat od podlahy, kde nebude nikdo ničím limitován.

Navíc, žádny studentský ples na BVV nikdy nebyl a kdo jiný by tohle dokázal, když né šikovní študenti největší technické univerzity v České republice.