Předprodej byl ukončen

BarsInBars presents Dillon Cooper /USA/
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B

BarsInBars presents Dillon Cooper /USA/

středa 8.2.2017 od 20:00
Radost, Brno

O akci

Brno čeká 8. února další rapová mezinárodní spoušť pod hlavičkou agentury BARS IN BARS, kde se návštěvníkům dostane na většinu hip hopovejch elementů a to hned několikrát. Prvním koncertem to celé odpálil kanadský baxwar generál Madchild, 3 měsíce po něm přijeli UK dubstep allstars Foreign Beggars a teď po šesti měsíční odmlce se dostává na řadu mladý agresivní MC Dillon Cooper, který do Brna v rámci jeho jediné česko-slovenské show přilítá z newy yorského Brooklynu.

 

DILLON COOPER /USA/

Teprve 23 letý talentovaný hudebník začal svůj rapový life jako spousta ostatních úspěšných MC a to přesně v momentu, kdy si uvědomil, že studium není pro něj to pravé ořechové a tak po prvních semestrech ukončuje školu a Dillonovi začíná ten pravý rap life. Dillon začal nahrávat svá první dema a poté, co jeho jedna z prvních rapových skladeb Shadows se stane obřím víralem po celém Youtubu pokračuje úspěšně v kariéře dál. O kvalitě to dokazuje mimojiné i fakt, že track hned podpořil sdílením i Jadakiss.Od té doby uplynuli 4 roky a dnes má Cooper za sebou 3 LPs, jeho youtube channel sčítá více než 20 milionů views, spolupráce se jmény jako Sido, Chinese Man a nebo třeba Denzel Curry. Za zmínku nejspíš stojí i fakt, že ho nedávno vzali na USA tour Wu Tang heavyweights Ghostface Killah a Raekwon. Tenhle kluk rozhodně není žádný sezónní MC.

 Dillon Cooper přijíždí 8. února 2017 již podruhé, jeho první show proběhla na Hip Hop Kempu 2014 a v rámci Uncharted International Tour přijíždí do brněnské Radosti představit své nové Uncharted EP.

 

Jako support se představí řádka starých i nových, lokálních i nelokálních MCs.

Více informací

OLD KIDS /CZ/

Brněnský lifestyle label v čele s Tafrobem, Morelem, Young Koukrem a DJ Diskotekem, kteří mají dohromady na svědomí nespočet desek se v Radosti předvedou v plné síle společně na jednom pódiu. O tom, že tohle sestavení má publiku co nabídnout není žádných pochybností, přeci jen tu jsou kluci už nějakou dobu a kluby objíždí všichni dodnes. Od Tafrobova prvního vinylu Nuda v Brně, přes Morelův nový release Backstage až po nové EP Young Koukra Na Start - na týhle show bude škoda jen to, že bude trvat pouze hodinu.

ARWI /CZ/

Věci jako free beats, který najdeš volně na netu, nejsou vždycky uplně tak volně na netu a právě o tomhle se nedávno škaredě předsvědčil mladej killa Arwi, který před měsícem vyhodil ven jeden z jeho první videoklipů, který za rekordních 15 dní nasbíral přes 250 000 views. Jsou vůbec na CZ/SK scéně lidi, kteří maj 250k během dvou týdnů? Pokud ano, tak jim určitě není 16. Bohužel, mezi 250 000 lidí kteří tenhle banger shlédli se nejspíš našel i autor beatu, který požádal autora o stáhnutí klipu z youtube. A tak se stalo, no každopádně jedním sundaným klipem Arwi nekončí a momentálně je společně s Warmim a DJ Kadrem denně zavřený ve studiu a chystá další bangers, který se chystá vydat pod labelem Rosa Erizo. Můžeš očekávat definitivně jednu z nejmladších a nejprogresivnějších show - jestli je v českém rapu budoucnost, tak label Rosa Erizo bude bezpochyb její součástí.

4351 FAMILY /CZ/

Další brněnskou crew si můžeme představit jako 4351 FAMILY. Striktní bars, definice grimu, křest nového mixtapu 4351 - tohle je Cajker, Macy Spray a Dj Jimmy Navarro. Tříčlenné seskupení už odpočítává dny, kdy konečně odpálí šampus a polije novou placku. Můžeš očekávat show, co bude škaredě štípat!

LASŤA&ERBEAT /SK/

Beatboxing. Je vůbec potřeba psát o někom, kdo má za sebou výhry na předních místech eventů jako Slovakian Beatbox Championship a dalších předních contestů na území naší bratrské Slovenské republiky? Tihle dva týpci posunují levely beatboxingu neustále výš a při jejich show ti jedno oko pokukává na reprák, jestli to náhodou není celé jeden velký fejk. Nemožné zvuky se stávají možnými pouze za doprovodu dvojice Lasťi a Erbeata, dříve vystupujících pod názvem Press Play Crew.

Co se bude dít po Dillonově show už má na starost barsinbars rezident DJ Strygo, který za celou jeho kariéru ještě nezklamal prostor před stagí. 140 centimetrovej Strygo společně s dalším rezidentem Pivothem se postaraj o to aby celým večerem vládlo všechno ostatní, jen ne ticho.

8. únor se stane definitivně datumem, který se zapíše do dějin moravských rapových shows. Vstupenky na tento event můžeš začátkem prosince očekávat na portálu SMSTICKET a v kamenných obchodech Queensu a Grafficonu. Jeden z benefitů téhle akce je určitě sledovat oficiální facebookový event, kde se můžeš již brzy těšit na soutěž o lístky, věcné ceny našich sponzorů (..slyšeli jsme něco o 3000,- CZK voucheru od Queens.cz) a mohli bychom pokračovat dál, no momentálně jediné, co je potřeba, je chránit naši zem, mít rád vlastní mámu a přijít na BARS IN BARS 8. února do nového brněnského klubu Radost, který se skrývá pod adresou Cejl 52!