Předprodej byl ukončen

Horkýže slíže
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Horkýže slíže

středa 1.3.2017 od 20:00
Fléda, Brno

O akci

Nitranská kapela HORKÝŽE SLÍŽE oslaví v roce 2017 čtvrt století své existence. Za svou kariéru si vybudovala na Slovensku i v České republice velice solidní pozici, kdy na svých samostatných štacích vyprodává kluby, kulturní domy i sportovní haly. Slíže se staly oblíbenou festivalovou stálicí napříč oběma republikami, odehrály přes 2000 koncertů, vydaly 15 alb, na youtube mají přes 100 miliónů shlédnutí, na facebookovém profilu 200.000 fans a v aktuální anketě Slavík byly diváky oceněny jako druhá nejoblíbenější slovenská kapela.
V roce 2017 vydává kapela HORÝŽE SLÍŽE další řadové album a vyráží na jubilejní turné, které v České republice bude čítat na jaře 25 klubových koncertů a na podzim 25 štací po kulturních domech a sportovních halách. Nebudou chybět dekorace, vizualizace ani Kukovy originální, nepředvídatelné a neotřelé fórky. „Graficky nás inspirovaly staré videohry z dob našich začátků“. Toto téma bude součástí koncertů i proma“, říká Dr. Juro Štefánik, který s myšlenkou propojení minulosti a současnosti přišel a dohlíží na realizaci. Zpěvák Kuko dodává „…jsme pilní jako včely a držíme se hesla - …po každém hovno, enem po včelách med“.
Nové album vychází přesně na minutu hodinu po půlnoci ve 25h mezi 25/9/2017 a 25/10/2017.
Jako předvoj se můžete na jaře těšit na singl a videoklip.
Na každém koncertu se objeví momenty překvapení. Na pódiu se objeví kapitán letadla,
bezdomovec, tým chirurgů na operačním sále, opravář Emil Bacigala a jiné postavy. Jak se představí Slíže tentokrát se musíme nechat překvapit, protože jak známo, neprozrazují nic předem. Možná opět přiletí z jiné planety.

Pořadatel