Předprodej byl ukončen

Jinjer /UA/ | Up!Great | Saved by the Fortune
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Metal, Pop, Punk, Rock

Jinjer /UA/ | Up!Great | Saved by the Fortune

pátek 10.3.2017 od 19:00
Klub 007, Praha

O akci

°JINJER°
Ukrajinští progressive-metaloví JINJER jsou k nezastavení a v rámci svého evropského turné k aktuálnímu albu King Of Everything se vrací do České republiky! Mistři crossoveru v čele s charismatickou Tatianou Shmailyuk míchají groove, progressive a death metal s prvky funku, jazzu a dalších žánrů. V červnu 2016 vydali album King Of Everything /Napalm Rec./, na jehož podporu koncertují napříč celou Evropou. Nedávno získali znovu ocenění Best Ukrainian Metal Band Of The Year 2016 a také si odnesli cenu za nejlepší videoklip roku 2016, a to za video k songu I Speak Astronomy.
JINJER v nejlepší formě se vracejí do Česka v rámci AGAINST THE STREAM TOUR!

°UP!GREAT°
Crossover z Ostravy. Veronica a její hoši. HC/rockový nářez s absolutní ženskou energií. Vydali tři desky a jejich song Empty Minds byl vybrán jako track no.1 na kompilaci Rock4life baltimorského vydavatelství Quickstar production/USA. Vystupují na české klubové a festivalové scéně a představili se i v Německu a Polsku. V roce 2016 U!G intenzivně vymetali kluby po celém Česku a rok 2017 budou věnovat taktéž hlavně koncertům! Chystají se za hranice a pracují na novém CD, které by mělo vyjít v průběhu roku 2018.
Zvuk, emoce, energie a riffy jak cyp. Don´t Panic!

°SAVED BY THE FORTUNE°
Pražská parta SAVED BY THE FORTUNE vám naservíruje svůj pekelný post-hardcore plný alternativní šťávy, jejich breakdowny vám podlomí kolena a tento koktejl zaručuje mega kalbu pod pódiem i na něm!