Předprodej byl ukončen

The Browning (USA) + It Lies Within (USA) + support
KONCERT / Hudba – Elektronika, Metal

The Browning (USA) + It Lies Within (USA) + support

pondělí 6.2.2017 od 19:00
Chapeau Rouge, Praha

O akci

BrainWave Production presents:

THE BROWNING (USA) – European Tour 2017
with special guests: IT LIES WITHIN (USA)
MARINA (RUS/CZ) + BLESSING A CURSE (USA)

 

Nabitá akce pro všechny fanoušky electro metalu! Tři americké kapely kombinující klasický metalcore, deathcore a death metal s prvky EDM a electronicoru spolu s velkým comebackem u nás dobře známé formace Marina ve vaší těsné blízkosti v klubu Chapeau Rouge! Všem třem interpretům z USA navíc v roce 2016 vyšlo nové album! Kvalitní metalová diskotéka zaručena.

Více informací

 

The Browning (Kansas City, MO, USA / electrocore, metalcore, deathcore)

"Bloodlust" https://youtu.be/8_U1ewiQOvE
"Disconnect": https://youtu.be/4yM98lHWTVw
"Pure Evil": https://youtu.be/K1GIl38709Q

Jedna z čelních amerických electrometalových kapel se opět vrací do Česka! Původně sólový projekt, který se později rozrostl v plnohodnotnou kapelu, ovlivnil svojí inovativní tvorbou další vlnu kapel, jako jsou Exotype, Tear Out The Heart nebo I See Stars. The Browning se v Praze poprvé představili na NSD 2012 a v roce 2015 jsme jim uspořádali první headline koncert, kde vystoupili spolu s Capture The Crown, Silent Screams a Walking With Strangers. Na konci června 2016 vyšlo The Browning po třech letech nové LP s názvem „Isolation“ a spolu s ním také tři našlápnuté singly „Disconnect“, „Pure Evil“ a „Dragon“. Určitě stojí za poslech!

----------------------

It Lies Within (Flint, Michigan, USA / electrocore, detalcore, metal)

"Ecdysis": https://youtu.be/l61J_MMM2DA
"Trust in Yourself": https://youtu.be/b6DbpNbU7a4
"Reap What You Sow": https://youtu.be/2c9gFHbwAYI

Michiganská formace It Lies Within, která na scéně působí od roku 2011, se do Prahy měla premiérově podívat již v září roku 2016, kdy měl proběhnout koncert spolu s kapelami Helia a Scream Blue Murder, ten byl však ze strany booking agenta z nejasných důvodů zrušen spolu s ostatními koncerty v jiných zemích. Fanoušci It Lies Within tak budou mít druhou šanci vidět tuto kapelu i s novým albem „Paramount“, které vyšlo na začátku roku 2016.

----------------------

Marina (Prague, CZE / electrocore, metalcore, post-hardcore)

"Cold Case 2.0": https://youtu.be/eMk0e3wDjZU
"In Mortal Peril": https://youtu.be/B6xnxpneSpI
"Promised Land": https://youtu.be/6WaYCcjsW6I

Comeback po dlouhých 3 letech! Marina se vrací v klasické sestavě Egor - Martin - Jerry - Filip! Za dobu svého pětiletého působení si Marina zahrála například po boku The Devil Wears Prada, Suffokate, We Butter The Bread With Butter, A Lot Like Birds, Closure In Moscow nebo The Elijah. Nyní se po odmlce vrací a premiérově se vám v plné síle představí právě spolu s The Browning.

----------------------

Blessing A Curse (Orlando, Florida, USA / electrocore, rock, screamo)

"Down The Rabbit Hole": https://youtu.be/GfUNU_A2-wg
"Applause": https://youtu.be/5KoCLm-W-hs
"Coffin City": https://youtu.be/0NOgXG9OMSw

Poměrně nová kapela z Orange Country, která působí od roku 2013. I tak si již stihla zahrát po boku kapel jako Beartooth, Vanna, Our Last Night, Set It Off nebo Alesana. 17. listopadu 2016 vyšlo Blessing A Curse debutové album s názvem „Satistaction for the Vengeful“, které si celé můžete poslechnout například na YouTube.