Předprodej byl ukončen

TTRec. party vol. V
FESTIVAL / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Metal, Pop, Punk, Rock

TTRec. party vol. V

pátek 10.11.2017 od 20:00
BARRÁK music club, Ostrava

O akci

UP!GREAT

Crossover z Ostravy. Veronica a její hoši. HC/rockový nářez s absolutní ženskou energií. Vydali tři desky a jejich song Empty Minds byl vybrán jako track no.1 na kompilaci Rock4life baltimorského vydavatelství Quickstar production/USA. Vystupují na české klubové a festivalové scéně a představili se i v Německu a Polsku. V roce 2016 U!G intenzivně vymetali kluby po celém Česku. Milují míchání stylů nejen ve vlastní tvorbě, ale rádi spojují svá živá vystoupení s kapelami různých žánrů. Ve spolupráci s nezávislým labelem TTRec. pořádají v Ostravě každoročně festival /TTRec. party/, kde se objevuje to nejlepší z české klubové alternativní scény. 

Odehráli společné koncerty s Atari Terror, Satisfvcktion, Colp, Jolly Joker & PBU, Už jsme doma, X-Core, Endless, The Paranoid a letos v březnu sdíleli pódium s ukrajinskou crossoverovou smrští Jinjer. Rok 2017 nevěnují jen koncertům, ale pracují na novém CD, které by mělo vyjít v průběhu roku 2018, ve kterém kapela oslaví 10 let své existence.

Zvuk, emoce, energie a riffy jak cyp. Don´t Panic!

 

X-CORE

Kapela X-CORE vznikla v roce 1998, kdy šlo čistě o garážový projekt. Zvrat nastal v roce 2001, kdy skupina natočila první promo CD s výborným zvukem a pozitivními reakcemi okolí. CD dobře ohodnotili i recenzenti a kapela díky tomu mohla vyrazit na menší festivaly a probourávat se do klubové scény.

Dnes mají za sebou šňůry s kapelami Pro-Pain, Sepultura nebo In Flames, X-cédéček, X-koncertů, X-festivalů, X-pařeb >>> X-Core >>> jedna z nejaktivnějších českých kapel se na vás těší na TTRec. party.

Jejich tvorba se posunula do moderního metalu, což dokazuje čtyř songové EP s názvem „Pokora“,  kde k songu „kupuj konzumuj a chcípni“ natočili úspěšný klip. Skupina se personálně velmi ucelila, koncertuje hlavně po ČR a SR. Tvoří výhradně v češtině a aktuálně je venku nový klip k songu „Ona to ví“.

 

FOURTH FACE

Historie Fourth Face se začala psát už se vznikem někdejší sokolovské hardcorové scény v r. 1994, a to po rozpadu legendárních formací Svobodné slovo a Stres. (aktivním jádrem kapely je dodnes Milford) Po krátkém působení FF vydávají první promo/EP a úspěšně pronikají na tehdejší klubovou scénu, jejíž základnou se stává právě západočeský region.

Mají za sebou spoustu koncertů, čtyři CD a supporty pro Live Of Agony, Ill Niño, Sepulturu, Clawfinger, Sick Of It All, Agnostic Front, Suicidal Tendencies nebo Waltari.

 

Více informací

 

www.upgreat.cz

https://m.facebook.com/UPGREAT-15670166…

http://bandzone.cz/upgreat

https://upgreat.bandcamp.com

https://m.facebook.com/xcoremetal/?locale2=cs_CZ

http://bandzone.cz/xcore

http://www.fourthface.cz/

https://www.facebook.com/Fourth-Face-67…

http://bandzone.cz/fourthface

https://www.facebook.com/events/259130324500424/?ti=icl

http://bandzone.cz/koncert/430751-ostrava-barrak-ttrec-party-vol-v

www.ttrec.cz

https://m.facebook.com/TTRec-203775406396369/