Předprodej byl ukončen

Michal Pavlíček & Trio + Bára Basiková
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Michal Pavlíček & Trio + Bára Basiková

pátek 20.10.2017 od 21:00
Klub OKO, Havlíčkův Brod

O akci

Je tady pátý ročník doprovodné akce Podzimního knižního veletrhu. Je tady koncert na podporu knih (zvláště pak tištěných), večer s názvem ROCK FOR BOOK a současně Událost havlíčkobrodské podzimní klubové sezóny par excellence...

Vystupující

MICHAL PAVLÍČEK (*14.2.1956)

obdivovaný kytarový mág, skladatel svérázných hříček i autor introvertních rockových opusů, stejně jako melodicky silných působivých balad, skladatel se zcela původním rukopisem, vyhledávaný producent i mentor mladých hudebníků… držitel zlatých i platinových desek a dvou cen Anděl, především ale maximálně tvořivá osobnost, neustále hledající nové cesty výrazu.

BARBARA „BÁRA“ BASIKOVÁ (*17.2.1963)

„Zpívala nádherně, táhla koncert a byla hvězdou. Od té chvíle jsem v sobě nosil tajně tu svou oněginovskou, osudovou lásku." (Michal Pavlíček: Země vzdálené)

MILOŠ MEIER (* 1984) 

bicí, ultra-technik a pořadatel bubenických workshopů Drumming Syndrome. Michal již v 19 letech vyhrál konkurz do obnovených B.S.P., se kterými odehrál několik turné. V anketě posluchačů radia Beat a čtenářů časopisu Rock & Pop byl vybrán do české superskupiny spolu s Michalem Pavlíčkem, Kamilem Střihavkou, Vladimírem Kulhánkem, Romanem Dragounem a Janem Hrubým. Je členem metalové kapely Dymytry.

MARTIN MAŤO IVAN (* 1979) 

baskytara, dvorní hráč Michala Pavlíčka. Po přestěhování ze Slovenska do Prahy v roce 2003 se účastnil mnoha hudebních projektů (Aneta Langerová, Lešek Semelka SLS, Kamil Střihavka, Krucipüsk aj.). Je členem kapely Precedens. „Když si dá tři piva, přejde plynule z češtiny do slovenštiny… kromě toho úžasnýho talentu je v něm zabudovaný veliký srdce!“ (Martin Němec)

MICHAL NEJTEK (* 1977) 

klávesy, absolvent kompozice na pražské Akademii múzických umění a frekventovaný autor soudobé vážné hudby. Podílel se na mnoha hudebních projektech, v současnosti je členem Koller bandu. Má velmi originální osobní stránky viz www.nejtek.cz.                    

ČOMBEBAND (www.rocking.cz/trio)

Afterparty:

23:00 JazzJoint (www.bandzone.cz/jazzjoint

Více informací

Klub Oko Havlíčkův Brod, 49.6082814N, 15.5775706E, www.kluboko.cz

Parkování: před klubem (parkoviště Smetanovo náměstí večer bez poplatku).

Vstupné: 400 Kč

Vstupenky budou prodávány pouze v předprodeji!

Předprodej:

1) Obchůdek Tulipán, Horní 198 – pracovní dny 8:00 – 17:30 hodin

2) Portál www.smsticket.cz 

Bližší informace:

Petr Kletečka, e-mail: kletecka@thb.cz, tel. 602 567 728

Profil akce: https://www.facebook.com/rock4book/