Předprodej byl ukončen

Cestovatelské kino: Černobyl (2. promítání)
KINO / PROJEKCE / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Film

Cestovatelské kino: Černobyl (2. promítání)

úterý 28.2.2017 od 17:30
Kino Lucerna, Praha

O akci

Město duchů. Milník novodobé historie. Kdysi pýcha sovětského zřízení a čilé moderní město, dnes strašák celého světa. Pro velký zájem přidáváme možnost vydat se s námi na místo, které před 30 lety vyvolalo hrůzu. Vyberte se s námi do minulosti, abychom si přiblížili, co předcházelo největší jaderné katastrofě na světě. Průvodkyně z černobylské zóny, Kateřina Vršanská, nám ukáže a povypráví o výstavbě a životě v městě Pripjať, o nehodě, vysídlení oblasti, fauně a flóře i o lidech, kteří se do oblasti vrátili i přes zákaz.

Kateřina Vršanská

vystudovala zahraniční obchod a cestovní ruch. Je nadšenou cestovatelkou, urbexerkou a odbornicí na černobylskou jádrovou zónu, kde pracuje jako průvodkyně. “Jako velký nadšenec jsem dostala nabídku na uvolněné místo českého a slovenského průvodce a taková nabídka se neodmítá,” říká Kateřina.

Více informací

Navštivte různé kouty světa z pohodlí domácí hroudy a poznejte krásy přírody, kultury, umění nebo kuchyně, které vás ohromí svou pestrostí a vynalézavostí. Pojďte s námi poznávat svět!