Předprodej byl ukončen

Dné & Deaths
KONCERT / Hudba – Elektronika, Pop, Punk, Rock

Dné & Deaths

čtvrtek 23.3.2017 od 20:00
Kabinet MÚZ, Brno

O akci

DNÉ
V letech 2009 – 2013 vydal čtyři EP prostřednictvím různých vydavatelství (Heat Death, AMDISCS, Bad Panda). Odjel krátké turné s kapelou DVA a předskakoval interpretům jako Bibio, Tune-Yards, Sun Glitters. Jeho písně remixovali Dntel, Lee, I Do Not Love.Složil hudbu k němým filmům J.C. Mol a performoval je naživo na AFO festivalu v Olomouci.
Od roku 2010 pracoval na své debutové desce. Nahrávka pojmenovaná “These Semi Feelings, They Are Everywhere” vyšla 18. listopadu 2016 na Majestic Casual Records. Vzbudila pozornost medií jako Noisey, C-heads, NOWNESS, Wonderland.

DEATHS
Deaths vnikli v létě 2012 v Brooklynu, kde Igor Bruso (19 let) působil jako stážista v newyorské pobočce magazínu Vice a jako asistent fotografa Parkera Steela. Kapely, která se původně jmenovala Girls on Drugs, byla postupně doplněna kytaristou a písničkářem Luke Mayena a bubeníkem Tomáše Hríbika.
V roce 2014 byly zařazeni na seznam kapel, které pohnou alternativní scénou serverem Aktuálně.cz, v současné době připravují první album Chapter one: Blame me, ze kterého spatřily světlo světa už dva singly. Jejich singl Karaoke Blues zaujal tuzemskou i zahraniční kritiku, mimo jiné věhlasný server The Line of Best Fit