Předprodej byl ukončen

Revival Night v Plasích – Plaské kulturní léto 2017
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Revival Night v Plasích – Plaské kulturní léto 2017

sobota 3.6.2017 od 19:00
Knížecí Pivovar Plasy, Plasy

O akci

 

Na revivaly si občas rád trsne každý a kdo tvrdí, že ne, trsá právě teď! Špičky revivalové scény přivítají letní Plasy 3.6. a zazní léty prověřené hity v podání téměř autentickém. Abba Stars revival, Beatles - Brouci Band, kapely, k nimž není třeba popisovat repertoáry. Klasiky doplní X-Cover, kteří oživí kdejakou pecku od Kiss až po R.E.M. nebo Erica Claptona.

 

Staré hity 3.6 v Plasích opráší:

Abba Stars revival


Skupina ABBA STARS oslavila na podzim roku 2009 pětileté výročí svojí existence. Během této doby se skupina ABBA STARS stala jednou z nejúspěšnějších světových revivalů, odehrála přes 600 koncertních vystoupení u nás i v zahraničí a získala si respekt fanoušků i kritiků.

Beatles - Brouci Band

The Beatles Revival – BROUCI BAND –  špička na poli Beatles revivalových skupin! Na kontě má více než 1200 úspěšných koncertů po celé Evropě. „Zvukovou stránku doplňuje zcela autentická pódiová show, ve které BROUCI BAND používají originální nástroje a dobovou zvukovou aparaturu. Několik sad přesných kopií kostýmů jen umocňuje naprosto dokonalý zážitek z vystoupení.

 

X-Cover

Kapela X-COVER vznikla na konci roku 2010. Pestrý repertoár je orientován především na stěžejní rockové hity (Pink Floyd, Van Halen, R.E.M., Kiss, Eric Clapton atd.) z 60. až 90. let minulého století. Každý z hudebníků X-COVER je samostatnou, ve své branži uznávanou osobností.

 

Vstupenky:

Předprodej: 190,-

Na místě: 230,-

Děti do 10 let v doprovodu rodičů - zdarma