Předprodej byl ukončen

Pop rock Night v Plasích – Plaské kulturní léto 2017
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Pop rock Night v Plasích – Plaské kulturní léto 2017

sobota 17.6.2017 od 20:00
Knížecí Pivovar Plasy, Plasy

O akci

Další akce velkolepého Plaského kulturního léta je tady a zanese vás do českých hudebních výšin. Co si takhle osvěžit povědomí o domácí poprockové scéně. Těšit se můžete na kapelu Zakázaný ovoce pohybující se na scéně už přes 11 let. Bára Zemanová je finalistkou Česko hledá superstar a spolu s kapelou odhalí zákoutí českého pop-rocku. Pop-rockový den Plaského kulturního léta uzavře Magnetikum, jak jinak než s oblíbeným českým pop-rockem.

 

Zakázaný Ovoce

Zakázaný Ovoce – 11 let na scéně!! Od vzniku v roce 2005 kapela natočila 5 studiových alb, 12 oficiálních videoklipů a odehrála téměř 700 koncertů. V roce 2015 oslavila kapela 10 let své existence. Začátkem roku 2016 zakázanÝovoce přichází s novou tváří a připravuje nový videoklip na nejstarší píseň kapely „Genocida“ a tím představuje nové členy.

 

Bára Zemanová & Band

Bára Zemanová & BAND je pop-rocková kapela z Plzně uskupená kolem zpěvačky Báry Zemanové.
Bára začínala v kapele Ellement v roce 2004 a v roce 2006 se stala finalistkou 3.řady talentové soutěže Česko hledá SuperStar. Po obsazení 4.příčky v této soutěži se stále drží rockové muziky. Na podzim 2007 získala cenu Skokan roku v anketě Český Slavík Matonni a druhé místo při udílení cen Deska roku za nejprodávanější debut.

 

Magnetikum

Magnetikum je původní pop-rocková kapela z Prahy a okolí s vlastními českými písněmi. Historie kapely sahá až do roku 2009, kdy se výše zmínění kamarádi muzikanti poprvé sešli ve vršovické zkušebně, v Karlových Varech natočili singl Vzpomínka a odehráli první koncerty. Svěží a slibný pop rock v české verzi!  

Vstupenky

Předprodej: 180,-

Na místě: 220,-

Děti do 10 let v doprovodu rodičů - zdarma