Předprodej byl ukončen

Rock Night v Plasích – Plaské kulturní léto 2017
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Rock Night v Plasích – Plaské kulturní léto 2017

pátek 29.9.2017 od 20:00
Knížecí Pivovar Plasy, Plasy

O akci

Poslední noc Plaského kulturního léta 2017 přinese absolutní špičky české hudební scény. Wohnouti  jsou alespoň jednou za léto zkrátka povinnost. Tahle česká rockově alternativní kapela brázdí hudební vody už 28 let a za ta léta dali dohromady nejeden hudební skvost a na koncertech dovede tahle banda pořádně strhnout davy! Wohnouty doplní dynamičtí rockeři ILL Fish, jimž posouvání hranic rockové muziky není cizí. Celé Plaské léto pak uzavřou rock'n'rolloví Steven Daniels z Plzně.

 

Wohnout

Kdyby snad někdo nevěděl, Wohnout je česká hudební pop rocková skupina z Prahy. Tvoří ji bratrská dvojice Jana a Matěje Homolových (oba kytara a zpěv), baskytarista Jiří Zemánek a bubeník Zdeněk (Fenek) Steiner a na české hudební scéně působí už od roku 1988. Prodejem svých desek lámou rekordy a tu poslední Laskonky a Kremrole vydali v roce 2014. Za celá léta jejich hity jako Pepíčci, Banány nebo Ganga zlidověly a nesmí chybět na žádném koncertě. Originální texty doplněné nekompromisními kytarovými riffy, to je zaručený recept pro úspěšný koncert.

ILL Fish

Ambiciózní a progresivní rockoví ILL Fish působí na plzeňské hudební scéně od počátku milénia. Svým nekompromisním přístupem k rockové muzice lámou hranice všech možných rozměrů hudby. ILL Fish jsou na turné s aktuálním počinem EP “No Stress”

Steven Daniels

Rock 'N' Roll z Plzně uzavře celou plaskou hudební sezónu.

 

Vstupenky v předprodeji 250,-Kč

Vstupné na místě 290,-Kč

Děti do 10 let v doprovodu rodičů - zdarma