Akce byla zrušena

I muži mají své dny
FESTIVAL / PŘEDNÁŠKA / TANEČNÍ PARTY / Byznys / Profesní / Gastro

I muži mají své dny

středa 21.6.2017 od 17:00
Hotel Prométheus, Brno

O akci

Charitativní akce s partnerským programem zaměřeným na muže.

Cena vstupného zahrnuje: charitativní příspěvek, raut, degustace, masáže...

Součástí akce bude mimo jiné:

- jízda ve voze Tesla - www.drivetesla.sk

- představení nových vzorků krejčovského salónu Bernhardt - www.oblekypraha.cz

- přestavby motocyklů - Funk Soul Brothers Motor Works www.facebook.com/fsbros/

- luxusní hodinky a kožené doplňky - www.igane.eu

- Jairo outdoor, adrenaline + teambuilding - www.jairo.sk

- ukázky elektrokol - IGI elektrokola - www.igielektrokola.cz

- studio Jasyko www.jasyko.cz

- Tawan: thajské masáže  http://www.tawan.cz/provozovny/27-tawan-barcelo-brno-palace

- ochutnávka výborných vín - jeden z nejmladších sommeliérů David Mádr www.vindom.cz

- prémiové destiláty

a spousta dalších ( postupně doplníme )

v závěru večera bude losována bohatá tombola - jejíž výtěžek společně s částí vstupného bude předán nadaci: "muži proti rakovině".

 

 

Více informací

  • Představení hostů začneme Brněnskou firmou Igi Elektrokola. Firma v jejímž čele stojí sympatický chlapík Igor Slavík ( mj. zakladatel projektu Kofi-Kofi a vášnivý rybář ) - je stálicí mezi prodejnami kol - již sedm let se specializují na prodej elektrokol. V nabídce najdete vše od městských, přes skládací, horská, Fatbiky až po celoodpružené speciály. Obchod se servisem na adrese Vídeňská 95 určitě stojí za návštěvu - kola si můžete zapůjčit k vyzkoušení, což rozhodování výrazně usnadní. http://www.igielektrokola.cz/ Majitele prodejny budete moci vyzpovídat a některá kola z nabídky i na akci vyzkoušet.

 

 

Dalším partnerem "našeho" večera je firma iGANE jejíž tváří je Mario Gaspar. Mario Vás vtáhne do světa luxusních hodinek. Ciferník z meteoritu ? motýlí křídla ? tabákové listy ? ...to vše a spousta dalšího lze nalézt v kolekci ArtyA, Schaumburg Watch a dalších. Mimo jiné již brzy na adrese www.igane.eu najdete také vlastní produkty z kůže: opasky,oblekové peněženky, rukavice ( i nyní opět velmi oblíbené řidičské ) ve špičkové kvalitě za rozumné ceny. Přijďte se podívat na prezentaci kterou pro Vás Mario nachystá...

 

 

Třetím partnerem, kterého Vám představím je firma Jairo Outdoor. Skoky z mostu, rafty, canyoning a spousta dalšího lze zažít s agenturou specializující se na teambuildingové akce. Nejnovější aktivitou všestranného sportovce Jaroslav 'Jairo' Kapso je projekt www.drivetesla.sk - kde si lze pronajmout Teslu S90 D. Tu si budete moci vyzkoušet během pánského večírku a třeba i vyhrát její pronájem v tombole.

 

V pořadí čtvrtým představeným partnerem akce je Vindom degustační enoteca. Přímí dovozci vín malých, ale vyhlášených vinařství z celého světa jsou schopni Vám nabídnout nejen skvělou kvalitu, ale také příznivou cenu. Zakladatel společnosti Ing. Dan Mádr je jedním z prvních sommelierů v České republice a jako certifikovaný degustátor hodnotí vína na mezinárodních i tuzemských vinařských soutěžích. Jeho syn David patří mezi nejmladší sommeliéry v republice, sám již hodnotí na soutěžích nejrůznější české a moravské vinaře. S Davidem Mádrem se setkáme přímo na akci, kde budeme moci ochutnat vína, která pro nás vybral. Společnost provozuje Degustační Enotecu, která zároveň slouží jako kamenný obchod e-shopu s víny a v níž se pořádají degustace a gurmánské večery. Už od roku 1998 každoročně pořádají vinařskou soutěž TOP 77 vín v České republice. www.degustacnienoteca.cz

 

 

Dalším partnerem akce je Brněnská pobočka sítě thajských masážních salónů TAWAN - konkrétně Barceló Brno Palace. Jakožto zástupce nám služby představí Tomas Motal a přiveze s sebou jednu z masérek. Přímo na akci tak budete mít možnost zažít to, co běžně www.tawan.cz nabízí. Kdo přijde včas - na toho se dostane...

 

 

Dnešním představeným je slečna Mari Kadlex​, která úspěšně vede salon Bernhardt v pasáži Černá růže v Praze. Se svým asistentem nám představí vzorníky látek Holland & Sherry, Ermenegildo Zegna, Ariston, Loro Piana, Dormeuil, novinku - exkluzivní podšívky Business Punks a nové letní vzorníky košil.

Tři košile na míru od www.oblekypraha.cz společně s kupóny na slevu 5000,- Kč budou dalším zpestřením večerní tomboly.

 

 

Pro mužské účastníky akce bude zřejmě jedním z nejzajímavějších okamžíků prezentace Funk Soul Brothers Motor Works.

Za projektem stojí pánové Ondřej Hrůza a Jan Urban, kteří Vám vysvětlí jak lze z nenápadného cihlově zbarveného přibližovadla stvořit stroj obdivovaný na každé výstavě.

Právě v jejich dílně vznikala naprostá šílenost na dvou kolech - projekt Ferat 2.

Bobber, scrambler, cafe-racer, individuální stavba - to vše dokáží a rádi stroj vyhovující právě a jen Vašim představám vytvoří.

 

 

Stále ještě váháte zda přijít podpořit dobrou věc a potkat se s přáteli ?