Předprodej byl ukončen

The Best Of Pavel Moric 2017
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / VÝSTAVA / Byznys / Profesní / Sport / Umění

The Best Of Pavel Moric 2017

neděle 4.6.2017 od 10:00
Step Hotel, Praha

O akci

Seminář The Best of Pavel Moric 2017 je o tom nejlepším, co jsem s vámi zažil, co mě inspirovalo, co jsem vymyslel, objevil, dozvěděl se za poslední rok.
Jde o už tradiční seminář, celodenní akci kterou pro vás chystám v průběhu celého roku. Připravuju si pro vás to nejhodnotnější, aby vám tento den přinesl užitek, nová uvědomění a podporu na cestě životem.

 

www.pavelmoric.com

Facebook

Youtube

 

Více informací

Seminář The Best of Pavel Moric 2017 je o tom, že roste se mnou. Během celého roku sbírám poctivě nové tipy, inspirace, zkušenosti, zapisuji si je a třídím... abych je mohl po svým předat vám všem právě na semináři Best of.

Vybírám příklady a příběhy, které opravdu otevírají oči, a naše uvědomnění pak může poskočit na vyšší úroveň. Úroveň, kde můžeme žít zase o něco svobodněji a opravdověji - prostě radostněji.

Ukážu vám různé souvislosti pro větší porozumění toho, jací jsme, jak fungujeme, ale i proč se nám děje to, co se nám děje.

Budeme spolu vybrušovat naše myšlení, pohled na sebe a na životní lekce, které mívají nejrůznější charakter.

Podíváme se na postupující debilizaci společnosti a jednotlivců, co to konkrétně znamená a jak z toho ven.

Jak realizovat sve záměry ohledně čehokoli a jaké ingredience je třeba do této tvorby přidat přidat.

Přístup k našemu potenciálu a jeho úskalí. Háček je v tom, že v cestě nám stojí náš vnitřní svět plný zlozvyků, nedůvěra, lenost, strach a nevědomost. Řekneme si, co se s tím dá dělat.

Ukážeme si, jak postupně pracovat se svou "vnitřní divokou džunglí"

Dostaneme příležitost podívat se blíž na své neurotické myšlenky a prozkoumat různé zažité modely chování. Ukážeme si, jak bezpečné prostředí plné přijetí sama sebe a lásky k sobě nám umožní více nadhledu, a tím taky možnost s těmito věcmi pracovat.

Zvědomíme si možnosti, jak na sobě pracovat - co to vlastně znamená, k čemu směřovat a co k tomu potřebujeme.

Nebudeme nikam spěchat, ani se honit. Po celý den se budeme řídit hesly jako: klidná mysl, jednoduchost, systém, rytmus, integrita a trpělivost.

Humor a uvolněnost je klíč k tomu tyhle celkem velký témata zlehčit a vidět z potřebného nadhledu. Ideální je prosmát se k uvědomění si vlastních limitů a sebestřednosti našeho ega. Dospět k přirozenosti a klidné mysli.

Pokud vás to ještě pořád neodradilo, mám tu dovětek pro ty, co mají rádi jistotu, chtěli by na všechno jasnou odpověď, záruku úspěchu, touží vystužit svůj život nějakou zázračnou spirituální technikou... :) :

Nic nezaručuju jako jisté. To je opravdu iluze. Je-li v řádu věcí, že se něco má podělat, Bůh ti zkrátka vtrhne do života a vysměje se ti do ksichtu. A pak je jedno, jakou máš pojistku, nebo vychytávku. Život sám je vždy dál, hlouběji a hraje líp. Tvůj úkol je umět jít s tím, co to po tobě chce. Umět s životem tančit a oddávat se mu, ale taky se s ním třeba i porvat, pokud to po tobě chce.

Těším se na všechny, které tyto témata zajímají a vidí v mém celoživotním know-how hodnotu. Uvidíme se v něděli, 4. června 2017 v hotelu Step, Praha.

Vstupenky: bit.ly/best-of-moric-2017