Předprodej byl ukončen

Sarah Brightman + Gregorian - Royal Christmas Gala
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Sarah Brightman + Gregorian - Royal Christmas Gala

sobota 16.12.2017 od 19:00
Tipsport Arena, Praha

O akci

ROYAL CHRISTMAS GALA - KRÁLOVSKÝ VÁNOČNÍ KONCERT

www.royalchristmasgala.cz

SARAH BRIGHTMAN - nejskvělejší soprán všech dob

GREGORIAN - nejlepší chorálová skupina světa

3 speciální hosté

6-členná kapela a symfonický orchestr

Více informací

"Přijďte si s námi užít vánoční atmosféru, pohodovou náladu a samozřejmě ty nejlepší vánoční skladby AVE MARIA, SILENT NIGHT, MERRY CHRISTMAS z pera Johna Lennona a mnoho dalších. Moc se na Vás všechny těšíme." Sarah Brightman a Gregorian.

Po dlouhých 13 letech vystoupí SARAH BRIGHTMAN, nejskvělejší soprán všech dob, v České republice. V prosinci 2017 bude, spolu s GREGORIAN, součástí Královského vánočního koncertu ROYAL CHRISTMAS GALA. SARAH BRIGHTMAN a GREGORIAN podpoří 3 speciální hosté, 6členná kapela a symfonický orchestr. Koncert se uskuteční 16. prosince v Tipsport Areně v Praze.

ROYAL CHRISTMAS GALA

je slavnostní vánoční show se špičkovými umělci, úžasnou scénou a úchvatnými světelnými i vizuálními efekty. Sólové skladby, dueta a další skvělá hudební čísla se skládají z tradičních vánočních skladeb, jako jsou Silent Night, Ave Maria, či slavná Lennonova Merry Christmas, samozřejmě také zazní největší hity Sarah Brightman i Gregorian.

SARAH BRIGHTMAN

je nepochybně jedním z proslulých světových hlasů naší doby a patří mezi nejvýznamnější světové umělce. Více než třicet let zní její hlas z divadel, arén a stadionů a uchvacuje miliony fanoušků po celém světě. S celosvětovým prodejem přes 32 milionů alb získala více než 180 zlatých / platinových ocenění ve více než 40 zemích světa. Skladba "Time To Say Goodbye", kterou Sarah nazpívala s Andreou Bocellim, se stala obrovským mezinárodním hitem. Sarah také jako jediný umělec měla tu čest zpívat hlavní skladbu na 2 zahajovacích ceremoniálech olympijských her, 1992 v Barceloně a 2008 v Pekingu.

SARAH BRIGHTMAN, byla inspirací hudebního skladatele Andrew Lloyd Webera pro napsání nejúspěšnějšího muzikálu všech dob Fantom opery. Sarah zářila dlouhé roky v titulní roli Christine Daaé při uvádění muzikálu v Londýně i na Broadwayi.

GREGORIAN

se za 18 let svého působení na hudební scéně stali jednoznačně nejlepší chorálovou skupinou světa. 8 úchvatných klasicky školených hlasů podpořených vynikajícími hudebníky to je hudební skupina, která dovedla svou hudbu až k magické dokonalosti - každý nástroj a hlas mají své nezaměnitelné místo a tvoří dokonalou harmonii.

GREGORIAN jsou bezpochyby jedním z nejúspěšnějších hudebních seskupení současnosti. Jedinečné provedení kultovních popových a rockových písní, roucha mnichů a dokonalý sborový zpěv – to vše dohromady přináší posluchačům a návštěvníkům koncertů neopakovatelný zážitek.