Předprodej byl ukončen

Swing ve Stromovce
FESTIVAL / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / VÝSTAVA / Gastro / Hudba – Blues, Jazz, Klasika / Umění

Swing ve Stromovce

pátek 26.5.2017 od 19:00
Tiskárna na Vzduchu, Praha

O akci

Slavnostní zahájení letní swingové sezóny pod širým nebem :
SWING VE STROMOVCE
V bohatém programu tančírny zazáří hosté z domova i ciziny. Pod korunami stromů to roztočí okouzlující KATEŘINA STEINEROVÁ & HER SWING BOYS, prvotřídní americký stepař JOSH HILBERMAN, šarmantní kabaretní hvězda YAZZ a francouzský taneční pár MARINE BAUDIN & GUILLAUME ROUBILE.

Nebude chybět roztančená retro fashion paráda od JANE BOND SPECIAL, swingující kapitán lodě bratří Formanů DJ MACKIE MESSER za doprovodu jazzujícího saxofonisty HADASHE nebo oblíbený electroswingař DJ JAMES WING společně s členem formace Circus Brothers houslistou MANOUCHEM.
Rovněž se můžete těšit na welcome štamprli pro první hosty grátis, laskominy od Cukrárny Alchymista a několik milých překvapení na místě.
Myslíme na každý detail.

POZOR program je průběžně aktualizovaný. 
Novinky hledejte zde nebo na : www.electroswingriver.cz

Slavnostní májové swingování je součásti programu oslav mezinárodního víkendu stepu a lindy hopu, který v Praze probíhá již mnoho let v režii české swingařské jedničky, legendárního tanečního studia ZIG ZAG TAP & SWING.
Tančírna SWING VE STROMOVCE je připravovaná taneční nocí ELECTRO SWING RIVER v dramaturgické spolupráci se studiem ZIG ZAG TAP & SWING.

Více informací

POZOR program je průběžně aktualizovaný. 
Všechny novinky hledejte zde nebo na fb stránce : www.electroswingriver.cz