Předprodej byl ukončen

Vladimir 518 - Křest ULTRA! ULTRA!
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B

Vladimir 518 - Křest ULTRA! ULTRA!

pátek 9.6.2017 od 21:00
Fléda, Brno

O akci

Naposledy to tu bylo před téměř pěti dlouhými lety. Bylo to velkolepé, podobně jako v roce 2008 a bůhví, kolikrát se to ještě bude opakovat. Ale co? Přeci Vladimir 518 a jeho nová sólová deska, která se dočká rovnou tří masivních křtů. Konkrétně v Praze, Brně a v Ostravě.

Podle samotného Vladimira je jeho v pořadí třetí sólovka s názvem ULTRA! ULTRA! tvrdší, než sám na počátku tvůrčího procesu čekal, přesto se však zaběhlým rapovým klišé a schématům úspěšně vyhýbá i tentokrát. Stejně tak tomu bude v rámci zmíněných křtů, kde se krom hostů dočkáme speciální live performance, 3D projekcí, světelné/lazer show a dalších platforem, sloužících k jedinému - výslednému komplexnímu a různorodému zážitku, který si odnesou jak interpreti, tak návštěvníci.

"Lidi musí počítat například s tim, že u vstupu dostanou 3D brejle, jelikož chystáme 3D projekce, světelnou show a taky jeden speciální objekt, kterej bude v rámci stage svítit a fungovat i kineticky," dodává Vladimir ke všem třem křtům.

A abychom byli trochu více konkrétní i co se týče line-upu, jako warm up vystoupí rappeři Logic a Nik Tendo z labelu Milion+, přičemž během hlavní show večera budou na pódiu Vladimirovi krýt záda Mike T, LA4 a Maniak. Jestli půjde o legendární a nezapomenutelnou událost, jako tomu bylo v případě projektů Gorila vs Architekt a Idiot, se doražte přesvědčit sami už 9. června na brněnskou Flédu.

Více informací

http://biggboss.cz