Předprodej byl ukončen

Worakls live / Brno
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

Worakls live / Brno

pátek 6.10.2017 od 21:00
Exit Club, Brno

O akci

Team brněnského Exitu chystá podzimní dvojkoncert Woraklse v ČR!
 

Máme skvělou zprávu! Ačkoliv aktuální sezóna ještě není ukončena, řekli jsme si, že vám odhalíme jeden z našich dalších plánů na nadcházející podzim. Po úspěšné spolupráci s francouzským labelem Hungry Music, se nám podařilo vyjednat hned dvě podzimní zastávky v ČR francouzského hudebního mága, producenta, dje - WORAKLS live! 

Po skvělých ohlasech na jeho vyprodané vystoupení v Brně, a hlavně po jeho nadšení z českého publika, bylo jen otázkou kdy tento hudební zážitek zopakujeme. Nyní známe odpověď - v pátek 6.10. zavítá opět do brněnského Exitu a druhý den 7.10. vystoupí v pražském Stormu. Brno i Praha tedy na podzim přivítají live vystoupení tohoto francouzského hudebního mága, producenta a dje proslaveného tracky jako Salzburg, Bleu, Toi a řadou dalších. 

Jeho poslední české vystoupení bylo během několika týdnů vyprodáno a tak neváhejte s nákupem lístků. 

 

Více informací

Worakls Live ( Hungy Music/ Fr ) 

Nerad sám sebe označuje za producenta, dokonce ani za DJe. Mladý francouzský zázrak Worakls je především skladatel. Vyrůstající v rodině hudebníků, začal hrát na klavír už od svých 3 let. Brzy po konzervatoři však našel lásku v elektronické hudbě a považuje ji za dokonalý způsob, jak dát svým melodiím tento nesrovnatelný zvuk a sílu, která jeho tracky dělají nezapomenutelným zážitkem. V roce 2014 s přáteli Joachimem Pastorem a N´tem zakládá label Hungy Music, pod vydává jeden úspěšný track za druhým. Nyní pracuje na prvním albu ale už teď je všem jasné, že již před jeho vydáním se jeho tvorba zapsala mezi klasiky žánru.