Předprodej byl ukončen

Nový cirkus - Collectif Malunés
DIVADLO / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / VÝSTAVA / Představení / Sport / Umění

Nový cirkus - Collectif Malunés

sobota 12.8.2017 od 18:00
Areál Hněvkovského, Brno

O akci

Zapomeňte na unavené velbloudy a smutné augusty, do města Brna přijíždí NOVÝ CIRKUS!

V jeho šapitó se divákům naskytne podívaná dosud nepředstavitelných dimenzí: zcela dokonalý fyzický projev umělců, kteří v sobě spojují vrcholné artisty, herce i tanečníky, je umocněný hudbou, světelnými efekty, projekcí a fantastickými kostýmy.

Excelentní francouzsko-belgický soubor Collectif Malunés na brněnský Maraton přiveze již téměř kultovní pohádkové představení „Šťastně až navěky“, ve které sedm umělců nového cirkusu doprovázených živou hudbou překonává hranice schopností lidského těla a popírá platnost fyzikálních zákonů

Více informací

Je jich sedm, stejně jako Sněhurčiných trpaslíků, a rádi by ve svém šapitó shromáždili všechny princezny! K tomu je tu začarovaný les, malá mořská víla, Jeníček a Mařenka, Červená Karkulka, 18 otrávených jablíček, zkrátka celá pohádková říše. Malunés vyprávějí svůj fantasticky popletený pohádkový příběh, ve kterém princezny nesnášejí škrtící róby, vlci jsou terorizováni, princové umírají vyčerpáním, ale především jsou všichni svrchovanými cirkusovými umělci, nad jejichž odvahou, přesností a schopnostmi zůstává rozum stát. Ne náhodou má soubor ve svém názvu slovo „collectif“; jak zmiňují ve své programové vizi, v dnešním individualistickém světě se Malunés rozhodli důvěřovat staletími prověřené síle kolektivu a vytvářet tak „bohaté, svěží, poctivé, dojemné, legrační, absurdní a neobvyklé podívané“.

Vhodné pro děti od 5 let. Prosíme, respektujte věkové doporučení.

Délka 80 minut