Předprodej byl ukončen

Jak v sobě probudit spící sílu s Access Bars®
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Jak v sobě probudit spící sílu s Access Bars®

středa 19.7.2017 od 18:00
Abeceda poznání - relaxační vzdělávací studio, Hradec Králové

O akci

Co když si  dovolíte změnu myšlenek, emocí  a pocitů? 

A co když tento jednoduchý  proces změní Váš život a může změnit svět? 
32 přístupových bodů na hlavě uvolňuje  tisíce omezení, s naprostou lehkostí! Body reprezentují různé oblasti našeho života např. Tělo, Peníze, Komunikace, Léčení - Uzdravování, Kreativita, Radost, Vztah k sobě, Mír a Klid, Manifestace... Klienti, kteří tuto techniku podstoupili, zjistili, že se jim změnil život k lepšímu v oblastech, o kterých si mysleli, že jsou neměnné, včetně chronických potíží jakéhokoliv druhu.
Během terapie Bars® se trénovaný terapeut lehce dotýká 32 bodů na hlavě, což uvolňuje elektromagnetický náboj, který je "uvězněn" v mozku po dobu i mnoha životních cyklů myšlenkami, emocemi a pocity. Představte si, že někdo by mohl zmáčknout knoflík a ztlumit ten hlas v hlavě, který nám tvrdí, že nejsme dost dobří, nebo, že si nemůžeme splnit to, co jsme si vysnili. Hlas přicházející právě z těchto elektromagnetických nábojů nám brání uvěřit, že můžeme žít život, o kterém jsme vždy věděli, že je možný. To je to, co Bars® začnou odemykat - prostor BÝT SÁM SEBOU.
Lektor a terapeut Access Bars® ZUZANA ŠTĚPÁNKOVÁ Vás zve na přednášku s praktickými ukázkami této unikátní metody "Přístupu k vědomí", kterou se snadno můžete naučit.

Více informací

ACCESS CONSCIOUSNESS® 

Přístup k vědomí, jehož zakladatelem je Gary Douglas a nejbližším spolupracovníkem Dr. Dain Heer je světové hnutí, vytvářené každým, kdo se k němu přidá.  Počet zemí, ve kterých je "Access" zastoupen v celosvětovém měřítku v posledních dvou letech rapidně vzrostl ze 40 na 173 a každý jednotlivý facilitátor nebo terapeut  je jeho součástí. Hlavním cílem Access je vytvořit svět vědomí a jednoty, kde všechno existuje a nic není odsuzováno. Co kdybychom mohli vyléčit ty oblasti našeho života, které pro nás nefungují tak, že fungovat začnou a přinesli více radosti, výběru a vědomí  tělesné schránce, životu a a životnímu  stylu? Jak se naučit žít život bez stresu a těžkostí?

Access Consciousness® Bars Facilitator Zuzana Štěpánková vnímá obrovské možnosti, které může každý z nás v sobě objevit. 

Co když nástroje Access Consciousness® a jeho pilotní technika Access Bars® mohou pomoci poznat, že víme? 

Zuzana čerpá ze zkušenosti instruktora aerobiku, masérské praxe a práce v ošetřovatelství a rehabilitaci při péči pro klienty a fyzickým i mentálním postižením.

Zuzana má licenci  školit Kurz Access Bars® po celém světě.

Pořádá: ACCESS ZUZANA GAIA http://accesszuzanagaia.simpl.com/ 

Zuzana Štěpánková, BF, zuzana.stepankova@googlemail.com, 608 327 697

Info a registrace: 

Jitka Celbová: lukas.jitka@seznam.cz,  778 456 722

accesszuzanagaia.simpl.com/_akce.html