Předprodej byl ukončen

Flora [ISR] & Never Sol [CZ]
KONCERT / Hudba – Blues, Elektronika, Jazz, Klasika

Flora [ISR] & Never Sol [CZ]

pondělí 25.9.2017 od 20:00
Kabinet MÚZ, Brno

O akci

kabinet Múz uvádí:

FLORA (ISR)

Flora's unique sound, is composed by looping vintage keyboards, live minimal beats, and the use of her own voice as an instrument, to create a tasty blend of female indie-pop. Or as someone once put it - "an electro- Joni Mitchell".

Flora (stage name of Liron Meshulam) is a singer-songwriter, composer and producer. She Played her solo electronic shows all around the world, across Israel, France, Germany, Poland, Italy, also in London, New York (including Cmj festival), Tokyo (Natural High Festival), Seoul (Rainbow Island Festival) and in Paris music week 2015.

 

NEVER SOL (CZ)

 

Silný vztah k písničkářství, spletité akordické postupy, syntetizéry a hlas jsou základními kameny hudby Never Sol. Někdy se skladby stočí do Lynchovských teritorií: plné, silné a tajemné, jindy otevřené a rezervované - jen hlas a pár pečlivě umístěných instrumentálních barev. Kontrasty, které jsou položeny vedle sebe na stejnou úroveň, epický základ, který jde ruku v ruce s jemností a něžností.

Sára je absolventkou Jazzové VOŠ Jaroslava Ježka v Praze. Debutové album Under Quit (2013) je výsledkem její dvouleté spolupráce s Janem P. Muchowem (EOST). Album bylo vřele přijato a následně nominováno na několik hudebních cen. V roce 2014 bylo vydáno v reedici celosvětově německým labelem Denovali Records. Never Sol se zúčastnila prestižní Red Bull Music Academy v Tokyu, složila hudbu pro taneční představení Divočina režisérky Jany Burkiewiczové a mimo jiné vystupuje s elektroakustickým projetkem Tomáše Dvořáka Floex. Momentálně se věnuje nahrávání svého druhého alba.