Akce byla zrušena

Lake Malawi / Surrounded By Light
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Lake Malawi / Surrounded By Light

středa 15.11.2017 od 19:30
Výstaviště Flóra, pavilón A, Olomouc

O akci

Fanoušci kapely Lake Malawi se konečně dočkali!

Energická mladá čtveřice završuje rok plný překvapení vydáním prvního LP s názvem Surrounded By Light. Křest desky bude probíhat 5. prosince v Brně na Flédě a 6. prosince v pražském Paláci Akropolis. 

 

 

Více informací

 

Nové album předznamenává singl Surrounded By Light, který vyšel v dubnu. Chytlavá melodie byla doplněna nevšedními záběry z Kuby. ,,Nejde ani tak o nějaký příběh, jako spíš o atmosféru kubánských ulic a o to, abychom umocnili radost, která v té písničce je.“ popisuje videoklip frontman Albert Černý. 

Kapela Lake Malawi vznikla po rozpadu Charlie Straight v září 2013. Jako svou inspiraci uvádějí The Police, Bombay Bicycle Club nebo Crowded House, dlužno dodat, že čtveřice je především originálním a nápaditým uskupením oceňovaným doma i za hranicemi. Předskakovali např. Thirty Seconds to Mars, zpěvákovi Mika nebo britským The Kooks. Kapelu tvoří frontman Albert Černý (zpěv, kytara), Patrick Karpentski (kytara), Jeroným Šubrt (baskytara, klávesy) a Antonín Hrabal (bicí). V květnu 2015 vyšlo debutové EP s názvem „We Are Making Love Again“ a úspěšným singlem “Chinese Trees”.

Další informace najdete na:

lakemalawimusic.com

youtube.com/lakemalawimusic

facebook.com/lakemalawimusic

instagram.com/lakemalawimusic

twitter.com/lakemlw

kapelní merchandise: musicwear.cz/lake-malawi-informace